• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada ja też tak robiłam. Tym sposobem dostałam podgrzewacz i łóżeczko turystyczne :))))
Karuzelkę kupiłam używaną bo tą co chciałam nie mogłam znaleźć nowej. Pościel też używana bo to te komplety amerykańskie i nowe kosztują koło 400 zł a ja kupiłam 2 komplety po 70 zł każdy :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Tasia, aaa, no z tym to masz absolutną rację :-D

bada m., ja z Tosią od mojej grupy ze studiów dostałam termometr bezdotykowy i termoopakowanie z podgrzewaczem LOVI, plus jakieś zabawki, ciuszki, a od moich przyjaciółek leżaczek i matę :tak:

My nie mieliśmy karuzelki, tzn. mieliśmy, ale się nie sprawdziła, za to do tej pory używamy pozytywki :-D Twarda jest, 3,5 roku dzień w dzień i działa :-D A kupiona używana ;-)

Nulini u mnie karuzelka się sprawdziła ale ja kupiłam z czarno-białymi wzorami wiec dla malucha super była :) Co do projektora to u nas tez hit. Używałam Go jeszcze kilka miesięcy temu a również kupiona używana :))))

Tasia dlatego ja poki co odpuszcze. Chce karmic jak najdluzej, nie do 3lat ale mysle ze do roku na pewno jesli sie uda. A idac do pracy zawsze moge odciagnac i zostawic w domku

Aza o co chodzi z kompletami amerykanskimi?
Ja wole nie nastawiac sie czy cos dostane. Ale mam pare rzeczy po mlodym wiec spoko :-)

Agulqa ja karmiłam pół roku i Mała sama się odstawiła, bo wolała konkrety:-)

Ja stwierdziłam, że teraz wszystko mamy po córci więc wszystkim będę mówiła że chcemy pieluszki:-D

Nie trafilam chyba na allegro na cos takiego, ale moze nie umiem szukac?;-) jakbys ;-) jakiejs stronki miala link gdzie mozna kupic to wstaw prosze. Chetnie poogladam takie cuda ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry