reklama

zakupki dla naszych maleństw

Lastrada,
głowa do góry! To, że nie masz jeszcze tzw. siary to nie świadczy o tym, że nie bedziesz miała pokarmu. Może być tak, że nie jedno ale co najmniej dwoje dzieci będziesz mogła wykarmić. Ja też obserwuję u siebie żółte mleczko dopiero gdzieś od 2 dni i to śladowe ilości, tak naprawdę to dużo zależy od naszego nastawienia, a więc myślimy pozytywnie:tak:

reklama
lastrada w pierwszej ciazy ja tez dluugo nie mialam nic..a teraz mam zalezy od dni czasem jest mokra koszula w tych miejscach a czasem tylko wlasnie malutkie zaschniete punkciki na sutkach i tyle...
i pochwal sie zdjeciem wozeczka:-D

Dziękuję Wam kobietki za słowa otuchy. Ja i tak mam wrażenie że urodzę i nie będzie nic mleka. Te moje groszki zawsze były małe a i teraz niewiele urosły, zobaczymy. Dobrze że ten nasz szpital ma poradnię laktacyjną i w ogóle wszystkie położne i pielęgniarki są bardzo miłe.

A to nasz wózek:

URL]

do tego jest budka, której tu nie widać

tak będzie wyglądał z gondolką której jeszcze nie mamy:

URL]

LASTRADA - nic sie nie martw teraz o ten pokarm, nawet male piersi spokojnie wykarmia dzidzie....Pamietam jak siostra mojem mamy urodzila. Prawie w ogole piersi nie mam, a z pokarmem nie ma problemu...

Lastrada,
ja tez miałam małe cycuszki przed pierwszą ciążą, a potem miałam tyle pokarmu, że musiałam ściągać i wylewać bo Ola nie dawała rady zjadać wszystkiego. Po miesiącu się wszystko uregulowało i produkowałam tyle i ile było potrzeba. Małe piersi wcale nie oznaczają, że nie dasz rady wykarmic swojego dzieciaczka.
Tak jak pisałam poprzednio, pozytywne myślenie i głowa do góry:tak:

lastrada ja mysle ze rozmiar piersi nie ma nic do tego ,,, ja np. mam duze zawsze mialam 75E teraz mam 80 F i zadnej wydzieliny z sutkow nie zauwazylam nic mi nie leci ,, sa takie jak mialam tylko troszke urosly ale dtaletgo pewnie sze przytylo sie mi jak kazdej z nas :) chcialabym karmić piersia i to jak najdluzej ale pomimo ze nie leci mi narazioe zadna siara nie dopuszczam zadnej mysli ze moge nie karmić piersia :) bedzie wszystko ok nie martwcie sie :) buziaki :*

Młoda Mamusiu nie martw się tym że nie masz jeszcze siary w piersiach tzn tym że ci nie leci,u jednych kobiet pojawia się szybko już od 2 miesiąca ciąży a u innych dopiero po porodzie,podczas porodu jest wytwarzany taki hornmon ktory przyspiesza pojawienie się pokarmu oraz jego ilości :-) Ja coprawda mam już siare od długiego czasu i leje się niemalże ciurkiem :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry