lastrada
Fanka BB :)
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie słowa otuchy. Wiem że nie powinnam się martwić już teraz, ale to trudne. Tym bardziej że moja mama jek mnie karmiła, straciła pokarm po 2 tygodniach i tyle było z tego karmienia naturalnego. Choć i czsay wtedy były inne bo promowali karmienie sztuczne i nie pomagali kobietom które miały problemy z laktacją więc może po prostu nie wiedziała co robić żeby mieć pokarm.
Wiki buzz z gondolką i śpiworkiem (śpiworek jest super bo też go mamy) kosztuje 2000 zł.
Bez gondoli zapłaciliśmy 1500 (ze śpiworem i koszem na zakupy). Doszliśmy do wniosku że spacerówkę eksploatuje się najbardziej więc warto kupić nową, a gondolę to się używa max pól roku i trochę takich używanych widziałam na allegro. Na taką właśnie zapoluję.
Jestem pod dużym wrażeniem składania i rozkładania tego wózka. Złożony stelaż wystarczy położyć na kółkach i lekko pociągnąć za rączkę. Całość rozkłada się automatycznie jak niektóre hydrauliczne klapy samochodów.
Nie jest też wcale taki niestabilny jak mówią o trzykołówkach, zobaczymy w parku.
Wiki buzz z gondolką i śpiworkiem (śpiworek jest super bo też go mamy) kosztuje 2000 zł.
Bez gondoli zapłaciliśmy 1500 (ze śpiworem i koszem na zakupy). Doszliśmy do wniosku że spacerówkę eksploatuje się najbardziej więc warto kupić nową, a gondolę to się używa max pól roku i trochę takich używanych widziałam na allegro. Na taką właśnie zapoluję.
Jestem pod dużym wrażeniem składania i rozkładania tego wózka. Złożony stelaż wystarczy położyć na kółkach i lekko pociągnąć za rączkę. Całość rozkłada się automatycznie jak niektóre hydrauliczne klapy samochodów.
Nie jest też wcale taki niestabilny jak mówią o trzykołówkach, zobaczymy w parku.

, takze niech sie chlopy wezma do roboty cobysmy nie musialy tych laktatorow kupowac, natura najlepsza! moj to musi sie powstrzymywac od moich sutkow teraz bo mnie sie potem leje, albo jak sobie przycisne piers lezac... uszy do gory, bedziemy jeszcze dojne krowy