reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A przed chwilą znalazłam cos takiego ( nawet nie wiedział, ze sa takie foteliki) w tym momencie nie potrzebna jest waniennka. Kosztuje 16,90.

Fotelik do kapieli Foczka

powiększ

Marka: Tega
Opis rozszerzony: Zastosowanie fotelika daje dużą swobodę ruchów rąk osobie kąpiącej. Anatomiczny kształt zapewnia wygodne i bezpieczne ułożenie niemowlęcia podczas kąpieli. Długość oparcia fotelika wystarcza do ułożenia niemowlęcia przez pierwsze miesiące, aż do chwili gdy dziecko zaczyna samodzielnie siadać. Stopki-przyssawki gwarantują stabilne i bezpieczne mocowanie do dna wanienki. Fotelik do kąpieli Foczka przeznaczony jest dla dzieci od 0 do 8 miesięcy, o wadze do 8 kg i wzroście do 80 cm.
Produkt dostępny od: 2004-05-23

Jeszcze sie zastanawiam jak się ma taki laktator w praktyce biorac pod uwage jego cenę, moza ktoraś z mamuś wie? Kosztyje 19,50

Laktator ręczny 022, BabyOno
powiększ

Producent: BabyOno
Praktyczny i prosty w obsłudze. Odciągany pokarm gromadzony jest w butelce 125 ml połączonej z pompą.
Produkt wysyłamy: w ciągu 24h

moja kolezanka niestety nie mogla karmic piersia bo je coreczka po urodzeniu byla dosc dlugo w szpitalu. ale do czego zmierzam- ta kolezanka na poczatku uzywala takiego recznego laktatora. ale podobno meczyla sie przy tym bardziej niz jakby biegla maraton:) wiec zakupila sobie taki elektroniczny, ale ten to juz kosztuje troche wiecej ok 200 zl. mam nadzieje ze ja nie bede musiala zaopatrywac sie w taki zakup

reklama
ja dzisiaj dokupilam recznik z kapturkiem oraz zamowilam w internecie wanienke z dodatkami oraz lozeczko z calym wyposazeniem.
bylam dzisiaj ogladac wozki i nic mi sie nie spodobalo.
mam na oku wozek firmy TAKO za 300 e - bardzo mi sie podoba.
jak jest z matercykami do lozeczka ?
slyszalam,ze najlepsze sa kokosowe i z gryki.- dzisiaj sprzedawczyni w sklepie dzieciecym powiedziala, ze najlepiej sprzedaja sie materace piankowe a kokosowe wywoluja alergie u dzieci.teraz mam dylemat:baffled::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry