reklama

zakupki dla naszych maleństw

Mona świetne zakupy - ogrodniczki sa super ;-) a co laktatora to też mam problem z wyborem:confused: niewiem czy ręczny czy elektryczny:confused: ale jak zdecyduje się na ręczny to nie będe szaleć i kupować za niewiadomo ile.
Do kąpieli kupiliśmy zwykłą małą ciemnoniebieską wanienke.
Koral ja też niemam pojęcia jakie materace sa lepsze do łóżeczka, więc też czekam na wasze porady i opinie.

reklama
Z tego co ja wiem, to im twardszy materacyk tym lepszy. Ja planuje kupic taki mieszany gryka-kokos...

A piankowe sa miekkie i zapewne najlepiej sie sprzedaja dlatego, ze sa najtansze....

MONA - zakupki super :-)

A co do laktatora to tez mam problem.....ale chyba nie bede szalec i kupie taki reczny....tym bardziej ze nastawiam sie na karmienie a nie odciaganie.....:-D

Ja tez właśnie najchętniej kupiłabym ręczny - ale jaki tu wybrać :confused: to nie mam pojęcia. Też mam zamiar za często nie odciągać ale chciałabym wybrac dobry.

No własnie tak też myślałam jeśli chodzi o laktator, a co do materaca to jak ja się w sklepie pytałam o materace ogólnie to wszedzie pokazywali mi od razy gryczano-kokosowe-więc coś w tym musi byc.
Mi ostatnio tez ciocia podpowiedziała, że jak będę kupowac rożek to zebym kupiła z dołem kokosowym-on jest sztywniejszy, a tym samym łatwiejszy w uzyciu (karmieniu, noszeniu) bo się nie wygina i jest stabilniejszy.

A co do złotej rybki to jak juz ja zobaczył to powiedział ooooooooooo i zrobił :szok: :-D , a za chwilę zaczął wymyslac, ze trzeba jej dokupic roslinki, piasek, no i jakies fajne kamienie by się przydały i wtedy ja zrobiłam :szok: bo chciłam miec jedna malą rybkę, która bedzie zjmowała niewiele miejsca ( bo mam ja w takiej szklanej kuli), a tu mój maż nagle całe akwarium chce założyc :laugh2: .
Kupiłam dzisiaj dwie roslinki, mam nadzieje, że go to usatysfakcjonuje:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry