reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Anula pierwszy raz widze takie urządzonko - ale fajne jest :-)
Ja mam gruszke do noska z twardą końcówką - firmy Canpol Babies.

Kochane - jesli chodzi o czyszczenie noska....wyprobowalam juz wszystko co mozliwe, ale najlepszy urządzonkiem wedlug mnie jest aspirator do noska ktory sie nazywa "NoseFRIDA" - nie znam nic skuteczniejszego....od razu powiem ze dajcie sobie spokoj z gruszkami (wszelkiego rodzaju) poniewaz nie dośc ze nic nie wyciągają to jeszcze mozna dziecku tym wkladaniem gruszki podrażnic sluzuwkę. Jesli chodzi o FIRIDE jest skuteczna poniewaz to od nas zalezy z jaką siłą pociągniemy dziecku z noska wydzieline. Poza tym jest bardzo bezpieczna , poniEwaz ksztalt przyrządu chroni blone śluzową nosa, zapobiegajac jej uszkodzeniu nawet, gdy dziecko wykona nagly ruch.
nie mam akurat zdjecia Fridy ale wystraczy wejsc na allegro i wpisac nazwe i sie wyswietli ze ze zdjęciem.
NAPRAWDE GODNE POLECENIA!!!!...

kurcze, wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam gruszke do noska :no:!!!!!
poza tym dokupilam kilka bluzeczek dla synka ;-), butelke do herbatki, 2 smoczki z NUK, szczoteczke do wlosow, waciki,blekitny kocyk oraz cos dla mamusi- rozowy szlafrok, koszule do szpitala na guziki oraz skarpetki.
acha oraz dla mojego kochanego meza poduszke w ksztalcie serca na WALENTYNKI :-D !!!!!!!

m_ktosia- mam na mysli sposob w jaki sie to wykonuje..... ale nie jestem pewna czy mowa o tym o czym mysle...
jednak jest to to o czym myslalam... wklejam zdjecie jak to dziala...

dokladnie o czyms takim slyszalam, ze jest rurka ktora sie zasysa i ponoc bardzo skuteczne

niczka ale ta rurka jest dluga, nie boj nie doleci do ciebie:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry