reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
dziewczynki, a powiedzcie mi kochane co myslice o chustach i przeroznych nosidelkach, kupujecie, kupilyscie?
ja oczywiscie bym chciala tylko teraz ktore wybrac, niektore nosidelka takie lepszejsze na stelazu maja gigantyczne ceny:szok: najtansze narazie znalazlam za 150zl

m_ktosiu ja właśnie mam takie nosidełko co na fotce u Ciebie.... dostałam od siostry, ona bardzo mało go uzywała i jest praktycznie nowe :tak:

Ja w sobote kupilam sobie śliczną błękitną rozpinaną z przodu bawelniana z zielona haftowaną żabka z przodu i kwiaituszkami na dole oraz biustonosz do karmienia bawelniany bardzo fajny:-)

ja ostatnio też zrobiłam jakis wypadzik,żeby kupić jeszcze pare rzeczy dla Maleństwa... no i nabyłam laktator co by odciągnąć mleczka i wyjść z domku a mężusio mógł nakarmić synka:-D .

zastanawiam się nad wózeczkiem...wprawdzie mam po córci ale przez 8 lat tyle się zmieniło i wcale ten wózek mi się nie podoba:no:
są takie fajne Quinni czy jakoś tak ale są dosyć drogie...i sama nie wiem...
z drugiej stony myślę sobie,że ze 3 lata bobo będzie jeździć w nim więc
może warto dołożyć i być zadowolonym niż później żałować???

Hana sie nie zastanawiaj tylko kupuj jakiego rolsroysa albo ferrari, w koncu to ty bedziesz pewnie wiekszosc czasu pomykac na spacerki i niech ci sluzy!

tylko,że te wózki są na tyle fajne,że i spacerówkę mają fajną i można sobie do tego 3-kołowca nosidełko zamontować - i to mi się tak podoba:-) ,
nic... poczekam jeszcze troszkę, pokręcę się koło tych wózeczków i zobaczę...

reklama
Hana ja mam 3-kołowca i jestem zadowolona z zakupu :-) jest super gondolka,do tego fajna spacerówka i fotelik można wmontować,do tego wózeczek jest taki zgrabniutki i lekki :-) także już nie mogę się docekać kiedy wyrusze na pierwszy spacerek:-) ...
Mi od początku podobały się te wózli no ale też przy zakupie patrzyłam na wage bo mieszkam na 3 piętrze także to też miało swoje znaczenie ....

No a treraz pokaże wam mój najnowszy zakup dla Synusia

EXTRA LEŻACZEK BUJACZEK Z SENSORAMI. FISHER PRICE (164767633) - Aukcje internetowe Allegro

to stronka z allegro bo tam znalazłam akurat ten bujaczek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry