reklama

zakupki dla naszych maleństw

m_ktosia- te kosze Mojzeszowe sa dla dzieci zwykle tylko do 3 miesiecy,pozniej z nich wyrastaja... ja mam taki i wydaje mi sie,ze on jest zbyt gietki,zeby go wlozyc do spacerowki, ale moze twoja spacerowka ma wystaczajaco dlugie oparcie... podobny wozek co pokazujesz tylko w wersji dla trojaczkow tez uzywalam... osobiscie mi sie nie podobal,ale super sie sprawdzal w terenie... na prawde godny polecenia...
chcialabym sprostowac: trojaczki ze zdjecia sa skopiowane z internetu... moje zdjecia z trojaczkami w podobnym wozku zniknely mi w komputerze....

reklama
Witamy wszystkie Kwietnióweczki i ich piękne brzuchole!!!

Fajne wózeczki M_ktosiu - widać że lekutki, a to ważne... Koral i Monika K-W wózki super wielofunkcyjne!!! :tak:

My z kolei stwierdziliśmy, że gondolka i tak jest na około max.5 miesięcy więc nie chcieliśmy specjalnie inwestować i zakupiliśmy na allegro używaną BabeConfort z fotelikiem. Mi fotelik się przyda, może nie na długie spacery, ale na jakieś krótkie podróże samochodem w sytuacji jak później będziemy musiały gdzieś sobie pochodzić, bo mamy mały samochodzik. A później dalej sprzedam go na Allegro i wyjdzie naprawdę niedrogo:-) .
A nie znalazłam wózka wielofunkcyjnego z fotelikiem i fajną spacerówką jednocześnie, a te są na około 2-3 latka. Dlatego później zainwestujemy w spacerówkę Graco, bo najbardziej mi się podobają, i mają funkcjonalne tacki.:tak:

Madziallenka- ja nie mam jeszcze dzieci... a trojaczki to dzieci,ktorymi opiekowala sie moja przyjaciolka a ja tylko jej pomagalam,bo duzo czasu spedzalysmy razem....

Madzialenka - myśmy też kupili używaną gondolkę na allegro, a spacerówkę nową. Nawet kolor ten sam się trafił i w dodatku w naszym mieście tak że za połowę ceny mamy bardzo fajniutką gondolkę.

ale tak najbardziej na swiecie to jednak podobaja mi sie wozki w starym stylu, cos pieknego i tu wam wkleje taki obrazek co podpatrzylam od Ewy-Krysi.

reklama
m_ktosia- one sa super.... ale cena im dorownuje.... chociaz mozna znalezc drozsze...;-):laugh2::laugh2::laugh2:
zalaczam zdjecia sa to Silver Cross odpowiednio Balmoral i Kensington i ich ceny wachaja sie w $ 2995 za pierwszy i $1995 za drugi..... ale to sa angielskie klasyki i nie wszystkim sie podobaja... jeszcze zalacze wozek dla lalek tez tej firmy... za jedyne.... $699.... te wozki to tylko dla ciekawostki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry