reklama

zakupki dla naszych maleństw

piekne sa, szkoda tylko ze nie praktyczne, ja potrzebuje cos co latwo zloze i wsadze do bagarznika, ale gdybym mieszkala w centrum miasta staro-europejskiego, najlepiej jeszcze na parterze, to bym takim smigala...:huh:
ostatnio jak bylam w geteborgu na wystawie w galerii to wlasnie laska z takim wozeczkiem mi smignela, wygladala bosko...od razu wiedzialam ze to jest cos dla mnie :-D

reklama
hej dziewczynki
witam po weekendzie:-D

Sami - z doświadczenia wiem bo córcia miała kilka razy odparzenia
czy jakieś tam kłopoty ze skórką na pupci,że najlepszy i najszybszy w działaniu był linomag (żadne tam sudokremy czy inne nie pomagały),
dobrze natłuszcza i używałam go do codziennej pielęgnacji.

wózeczki dziewczyny wszystkie macie fajne:-D ,
ja też się doczekałam już swojego:-D
...i wiecie co...
nie wiem czy też tak macie ale ciągle się koło niego krecę...
to sobie poprowadzam po pokoju aż mężuś się ze mnie śmieje:-D ,

a co do wpinania fotelika to dla mnie jest to bardzo przydatne
i wręcz marzyłam,żeby mieć wózek z taką funkcją

często poruszam się autkiem i łatwiej jest zapakować sam stelarz
i wpiąć później tylko fotelik:-D

Hana dziękuje za odpowiedź.
Ja tez bym chętnie pokręciła się z moim wózeczkiem ale narazie stoi sobie złożony. Ładny kolor wybraliście ;-)

śliczne rzeczy kupiłyście mamusie :-)

M_KTOSIU ten kosz to poprostu rewelacja jest super !!

HANA wózeczek superowy i kolorek extra:-) ...

Ja też się ciągle kręce przy swoim wózeczkQ i już nie mo/ge się doczekać pierwszego spacerQ :-)

A JA DOKUPIŁAM DLA SYNUSIA TERMOMETR DO WANIENKI TAKI SŁODKI W KSZTAŁCIE RYBKI :-)

:-) :-) No i mam juz wozeczek.....ale jestem szczesliwa :-)

SAMI - a ja mam dla malego sudocrem, polecilo mi go kilka doswiadczonych osob
M_KTOSIA - wozeczek i kosz super:-)
HANA - Twoj wozeczek tez super, no i calkem podobny do mojego :-D

ANETA ponieważ mnie nie było, wrócę jeszcze do sprawy twojego wózeczka.
Mam pytania
*jak się maja te przednie , ruchome koła?
Bo mi się ten wóze okropnie mocno podoba tyle, że w wersji czerwonej
Zobacz załącznik 30446

Zobacz załącznik 30447

ale już mnie parę osób ostrzegło (łącznie z mężem), ze te koła są nie funkcjonalne bo cięzko sie na nich prowadzi szczególnie przy dziurach i nierównych chodnikach bo koła stają w poprzek i wózek się robi niestabilny czy cos takiego.
Napisz mi co wiesz na ten temat bo normalnie juz nie wiem co mam robic.

*czy materiał tego wózka to jest taki sliski czy nie i czy kolor to jest matowy czy błyszczący?

A jak meżuś mój przyjdzie z pracy to jedziemy (bo chodzenie zabronione ) kupic mi szlafroczek i jeszcze jedna koszulę do szpitala. Widziała kiedys takie fajne dla karmiących z otworkami na piersiach (otworki są schowane pod zaszefkami), wystarczy tylko odchylic i sutek na wieszchu:-) , a my nadal ubrane:happy:

MONA - wlasnie mam juz wozeczek zlozony, wiec mialam okazje wyprobowac i juz Ci wszystko opisuje :-)
Te przednie ruchome kola (poki co powozilam tylko w domku, wiec na rownej powierzchni) sa rewelacyjne, wozeczek bardzo ladnie sie prowadzi i skreca leciutko, bez zadnego wysilku. Mozna je zablokowac, zeby sie nie skrecaly, wiec przy nierownym chodniku sie zablokuje i nic nie bedzie stawalo w poprzek ;-)
Material nie jest sliski i jest matowy.
Tylko ze teraz patrze w tych Twoich zalacznikach, ze Ty chcesz inny model......wiec nie wiem czy on to wszystko ma tak samo.......:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry