reklama

zakupki dla naszych maleństw

A to sa prezenciki jakie moja dzidzia dostala w sobote. Rożek od mojej mamy. A te rzeczy na drugim zdjeciu od mojej siostry. A w tym pudle sa uprane i poprasowne ubranka i pieluchy tetra. :-D

reklama
kurcze monika to juz nic ci nie pozostalo tylko urodzic ;-)

a dlaczego w zasadzie te wszystkie ciuszki trzeba prac ? skoro sa nowe, a co to jakies bakterie czy o co tu chodzi, bo mi sie troche nie chce za to brac :no:
choc jak ostatnio sobie kupilam nowa posciel, to tez musialam przeprac bo mi smierdzialo fabryka, :-\ ale te ciuszki niczym mi nie pachna specjalnie,:dry: musze sie mezula tez zapytac, oni jacys tacy liberalni w tej szwecyji to moze mnie namowi zeby nie prac i bede miala wymowke :cool2:
ostatnio sie np dziwil jak mu powiedzialam ze dziecko pierwszy tydzien, dwa to w zasadzie nie wychodzi na spacer, a u nich od razu w pierwszy dzien po szpitalu:dry: to jak z tym praniem jest dziewczyny?

M_KTOSIA - ja piore to wszystko dlatego, ze po pierwsze to wszystko lezyw sklepiach i sie kurzy, a po drugie rozni ludzie to przegladaja, dotykaja itd itp I nigdy nie wiadomo jakie zarazki sie na tym znajduja....

Mona no no śliczności :tak: ja kupiłam w takie żyrafki ostatnio pieluszki flanelowe.
U mnie narazie zastój z zakupami był ale zaniedługo znowu się rozkręci bo trzeba pokupować jeszcze pare rzeczy.

M_ktosiu ja też wszystko piore bo w skalepach każdy dotyka i wogóle, więc wole wyprać.

Dziewczyny, wszystkie rzeczy sliczne :-)
MONA - ja dla mojego maluszka mam bardzo podobna szczoteczke i grzebyczek i taka buteleczke tylko z pomaranczowym kolorkiem :-)

No trzeba wyprac wszystko co sie kupuje bo to niewiadomo w jakich warunkach produkowane i przechowywane, zeby dzidzi jakiiejs wysypki nie dostala, tak mi znajoma polecila , ktora ma juz dzidzie. Oczywiscie trzeba prac w proszku dla dzieci. A ja troche rzeczy mam pozyczonych o kolezanki i tez dlatego. Widze mona ze kupilas butelke balonik ja tez kupie z Canpola tylko ze samosterylizyjaca ze smoczkiem antykolkowym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry