reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasira fajny kocyk , ja tez sie musze za jakims rozgladnac bo jeszcze nie kupilam
aneta zabawny ten twoj maz - chyba sie przy nim nie nudzisz:-D
ja juz sie denerwuje kiedy w koncu przysla mi nosidelko :-czekam i czekam:-(

jesli chodzi o zakupki to musze przyznac ze ja osobiscie nie kupilam jeszcze nic a mimo tego mam juz caaalą komode ciuszkow i roznych akcesoriów dla niemowlaczka:-). moja mama, babcia i tesciowa ostatnio wpadly w szal zakupow i tym sposobem mam juz prawie wszystko.
wozeczek juz wybrany tylko kwestia pojscia do sklepu (wozek kupi moj tata - sam sie zaoferowal). meble do pokoiku zakupil moj tesc a łozeczko dostaniemy od szwagra:-).

tak naprawde to musimy kupic jeszcze wanienkę no i zaopatrzyc moją torbe do szpitala

Lenorek to fajna masz rodzinke !!!!!!
moze jakbym mieszkla w Polsce blisko rodzinki to moze by cos kupili ;-):-D
ale coz jestesmy tu sami i wszystko sami musielismy kupic :no:!!!!!

ja tez wszystko sama kupuje :-(

kurcze a w zwiazku z podrozowaniem za pare miesiecy musze kupic skladany wozek a to kosztuje tyle co normalny :szok: ale naprawde fajne widzialam, nie pamietam firmy.

my tez sporo dostalismy od znajomych lub rodziny , ale i tak niektore rzeczy musielismy dokupic, w sumie dobrze bo robienie zakupkow do malucha sprawia wielka radosc , wiec sie ciesze ze nie dostalismy wszystkiego od A do Z

My tez troche rzeczy dostalismy, ale wiekszosc (w tym wszystkie te najdrozsze) zakupow musielismy zrobic sami.

O tak MAJKAM, z cala pewnoscia sie nie nudze, jak latal z tym wozkiem, to tak sie smialam, ze az mnie brzuch bolal....:-D :-D

Koniec już tuż tuż a najważniejsze rzeczy dla maluszków już są :-)
uff najważniejsze jest to że zdążyłyśmy bo chyba każda jest w sumie już przygotowana hmmm ?? :-)
Ja to nie mam jeszcze laktatora ale doszłam do wniosku że narazie nie kupuje,jak będzie potrzebny to dopiero po porodzie :-) ...

A tak to wszytsko jest :happy: hehe nawet się dorobiłam dwóch fotelików "maxi cosi " -do wózeczka można zamontować i do autka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry