reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Dzięki M_ktosiu, tam w okienku jest roletka, taka która wogóle nie przepuszcze światła, ja bym wolała jakieś firaneczki tilkowe, ale M. się uparł że rolety i już. Niech mu będzie :)))Tam słoneczko jest włąśnie z samego ranka, zobaczymy jak będzie jak sie tam przeniesiemy spać...

MADZIALLENKA - przesliczny pokoik dla dzidzi :-)

Ja juz kiedys wklejalam zdjecie ubranego lozeczka...takie probne z jeszcze nie wyprasowana posciela....A teraz jest ubrane, wyprasowane i przykryte kocykiem zeby sie nie zakurzylo, no i baldachimu jeszcze nie zalozylam, to dopiero jak synys bedzie w domku - wiec nowego zdjecia nie robie.....;-)
Ale specjalnie dla Ciebie wkleje jeszcze raz te poprzednie :-)
2l89gm8.jpg
2hrimv4.jpg

MADZIALLENKA piekny pokoik urządziliscie swojemu maleństwu-taki typowo dziecięcy, cudniutki.:happy:
Tez bym taki chciała ale to dzidzia na razie zamieszka u nas w pokoju, a dopiero po przeprowadzce(lipiec) bedzie w swoim własnym.

ANETA no ślicznie.
Ja pościel dopiero zamówiłam wiec bedzie za parę dni co i tak mi nic nie da oprócz wyprania jej i wyprasowania bo łóżeczko bedziemy miec w domciu jak urodzę.

Ale ślicznie Anetko, ta wersja z baldahchimem na całym łóżeczku dobra, bo masz oko na maluszka...:) Może też tak zrobię - już nie będzie trzeba firanki. U mnie też to zdjęcie było z próby ;) nawet materacyka nie było....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry