reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
:-) MONA - fajniutkie kaczorki :-) A wiesz, ja mysle ze taka karuzela z plastikowymi zwierzatkami to jest chyba lepsza.....bo latwiej utzymac w czystosci....

x-lander new adventures

Dziewczyny jeśli któraś z Was nie ma jeszcze wózka, to z tej firmy są naprawdę godne polecenia. Dzisiaj mój mąż kupił właśnie model x1 - spacerówkę i gondolę. Wygląda niczym terenówka:-) , ma łożyskowane kółka i naprawdę porządnie wygląda. Hm... i na dodatek podoba mi się.

Kurcze ta stronka jest w przebudowie, ale można ściągnąć sobie katalog produktów i tam są:-)

Mona fajne obrazki, też kupiłam w ikei tylko takie z serii zwierzątek - troszkę mało na nich kolorków, ale są fajniutkie.

Z dzisiejszego dnia mam troszkę fajniutkich ciuszków... Pokażę jutro...cudeńka... :-) Uwielbiam te maleńkie rzeczy!!!

Anetko pokaż nam ubrane łóżeczko!

Też zamówiłam pościel na zmianę na Allegro - od Darland, to chyba ta co Wy zamawiałyście, jeszcze nie ma ale może jutro dojdą, to też ubiorę na przymiarkę łóżeczko... bo wkońcu udało mi się znaleźć pasujący mi wzorek z falbanką pod łóżeczko. A to wygodne, bo się nie kurzy tam pod spodem tak bardzo, a i schować coś można....i nie widać!!!;-)

Madziallenka to czekam na fotki, a pościel kupiłaś z baldachimem?
Jesli tak to materiałowym czy z szyfonu bo ja musze zamówoc i cały czas sie zastanawiam który lepszy.

reklama
:happy: Mona zamówiłam pościel od Darland 4 el, z baldachimem z szyfonu, ma takie tylko obramówki z materiału w kolorze pościeli.
Myślę że tiulowy będzie lepszy, bo przepuszcza powietrze, pozatym widzisz przez niego maluszka, a ten materiałowy tworzy taką zasłonkę.
Ja na tą ściankę łóżeczka po której będziniunia nie będę dawała na początek ochraniacza, tylko go zagnę tam z tyłu, bo chciałabym mieć ze swojego łóżka oko na niunię, więc pewnie baldahimek też będzie odsłonięty z tej strony. A u mnie jest takie ustawienie i bardzo bardzo mało miejsca...A jeden z obrazków jest na komódce, jakoś nie wiem gdzie je powiesić.:tak: Bo to my wprowadzamy się do pokoiku dzidzi....;-) A potem się wyprowadzimy - pewnie po kolei, najpierw M. chociaż twierdzi że absolutnie...:-D i że on będzie spał po stronie łóżeczka, i że będzie mi w nocy podstawiał niunię do cycucha....hi hi zobaczymy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry