reklama

zakupki dla naszych maleństw

Przy mojej soli fizjologicznej nie bylo zadnej ulotki ani instrukcji :baffled:
Oczka tez slyszalam zeby przemywac od zewnatrz do wewnatrz
z kremow mam kilka probek sudocremu wiec juz go nie kupuje, zobaczymy w praktycy czy sluzy czy nie, i mam zakupiona masc alantan (chyba plus zielona w kazdym razie, znaczy sie opakwanie jest z zielonym napisem) i oliwke bambino, plyn do mycia od pierwszych chwil Johnsona tez probke, ale na te pierwsze chwile starczy a potem zobaczymy co uczula a co nie.
Pieluszki musze jeszcze kupic, ale sklaniam sie ku Huggiesom.

reklama
Ja kupiłam pampersy newborn 1.
Kórcze całkiem zapomniałam przy zakupie o tym pępuszku bo tez czytałam,że któres pieluszki to maja specjalne wycięcie. Hmm, gdybym pamietała to zapytałabym które i moze bym kupiła.

MONA - ja tez mam te pampersy, a w szkole rodzenia radzili nam, ze wystarczy zawinac pieluszke zeby odslaniala pepek......mysle ze to wystarczy...:-)

Macie rację:-) właśnie o tym czytam. Wystarczy odwinąć górny pasek i pępkowi nic się nie dzieje, a pampersy to pampersy - wszyscy mówią, że najlepsze. W tych pieluszkach z belli z tego co się dowiedziałam, to zaletą są tylko te wycięcia. Podobno nie są zbyt chłonne.

kupilam sobie prosze ja was, ta duza pilke do cwiczen, 65 cm srednicy, wlasnie napompowalam i na niej siedze, super, robie sobie malutkie krazenia bioderkami, dobre dla kregoslupa! i wygodniej mi niz na krzesle:cool2: tylko troche zajezdza guma:dry: (niebieska:tak: )

Ja na kręgosłup polecam worki sako;-) sprawiliśmy sobie taki z mężem ostatnio - naprawdę świetna sprawa. Potem również na nocne karmienie piersią. W jakiejkolwiek pozycji sobie w nim nie usiąść, zawsze przynosi ulgę. Teraz jest promocja z pufkami na stronce fatty. Polecam.

reklama
O tak...i worek sako i pileczka rewelacja....:-) fajnie bylo sobie w szkole rodzenia pouzywac :-D tylko jak juz w tym worku usiadlam, to potem sama wstac nie potrafilam....:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry