reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

k8sad my mamy nianię z aventu jestem bardzo zadowolona ma duży zasięg co w naszym wypadku luksus bo zostawiam małego na ogrodzie jak śpi a ja w domu mogę sobie coś porobić w tym czasie, ma melodujki więc służy również za usypiaczkę:) my mamy z ładowarkami obydwie i działają tez na baterie co ważne wtedy można z domu wynieś:) jest czuła na ruchy , ma ładne melodyjki ja odkupiłam używaną za 140 zł bo cena lekko wygórowana jak dla mnie :)

mamy taką -> Philips Avent SCD520/00 - Elektroniczna niania Philips - Opinie w RTV EURO AGD

reklama
DSC03655.jpgA ja sie pochwale co ostatnio kupilam malemu:)

Dziewczyny używacie niani elektronicznych? Jak tak to jakich i jak wam się spisują? Myślimy nad kupnem. Powiedzcie na co zwrócić mamy szczególną uwagę?

k8sad ja mam z Fishera. Najzwyklejsza, ale u mnie sie sprawdza bo bardzo duzej chatki nie mam. I słychac dobrze. Raz w swieta przyszłam z sis do Antosia bo sie obudził i zaczełsmy wyzywac na małzow, ale niani zapomniałam wyłaczyc i wszystko słyszeli:-D

FISHER PRICE NIANIA ELEKTRONICZNA/LAMPKA M7933 PL
all_pza_14.png

a ja polecam nianie z firmy Baby Ono ma rewelacyjny zasieg i slychac nawet najmniejszy szelest jestem strasznie z niej zadowolona i nie jest az tak droga ja kupil w promocyjnej cenie z allegro za 99 zl

Dziewczyny czy macie juz krzeselka do karmienia??? jakie macie?? cos polecacie??

gosheek my tez na etapie kupowania krzesełka. Wejdz na majowki 2010 na watek zakupy/giełda, tam mi sie sis zapytała jakie maja dziewczyny i powklejały linki takich sprawdzonych, strony 1120 do 1122. Ja musze mezowi pokazac, to jak znajdzie chwile, to zdecydujemy i zamowimy, ale to pewnie w weekend dopiero. Daj znac jak cos wybierzesz

ja mam krzesełko Arti z pozycją półleżącą ale jeszcze nie uzywamy, włożyłam raz Emila to mu ledwo główka wystaje zza tej tacki, wiec narazie karmię w leżaczku

dziewczyny rozglądacie się już za spacerówkami? ja powoli sie przymierzam i narazie na tapecie maclaren techno xt lub baby destin SPRINT. moze któras z mam miała maclarena?

Ostatnia edycja:
reklama
ja też na leżaczku i tak wykarmiłam moje każde dziecko, jak siedziało to na fotel i jakos było :)

Aaaaa a ja tak a propo samochodu ma któras z was opla zafirę lub renault scenic? I co o nich sądzicie?

Do góry