Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam pytanie dotyczące kół wózka. Koleżanka ma do odsprzedania wózek, niestety nie mam jego zdjęcia, bo na szybkiego go oglądałam i wszystko mi sie podobało. Gondola spora , spacerówka z tego też i fotelik samochodowy. W świetnym stanie i chce 200 zł. Ale jedna rzecz mnie zastanawia. A mianowicie koła, bo są takie jak w załączonym zdjęciu ( znalazłam na allegro ). Nasze bobaski urodzą się na chłodniejszy okres, później śnieg....Niestety koleżanka nie miała możliwości wypróbowania go na śniegu więc nie chce się wypowiadać....

Dziewczyny mam pytanie mam nadzieję, że te które są mamusiami po raz drugi/trzeci mi doradzą.;-)
Chciałabym kupić laktator.
W takim przypadku który laktator będzie dla mnie lepszy? Elektryczny czy ręczny? Czy jest jakaś zasadnicza różnica między nimi? Jakie polecacie (myślałam o Avent)?
Z góry baaardzo dzękuję.![]()
:-)