reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Ostatnia edycja:
Która miała ten kocyk żółciutki ? Słodki jest po prostu :)

Co do karuzel, mat etc nie kupuję, czekam aż goście przyniosą :-D

Dziś przyszły mi spodnie ciążowe jeansy
Musiałam sobie zamówić, bo fajowo chodzi mi się w tych z gumką ( choć spokojnie mieszczę się w stare) i jeansowych rurek potrzebowałam
A płacił mój kochany jako przedświąteczny prezent gwiazdkowy:-)

do mnie dziś laktator aventa dotarł oprócz tego grube rajtki ciążowe, myjki frotkowe i zestaw do paznokci dla Dzidziusia, chyba na razie przystopuję z zakupami... kolejne dopiero w styczniu
trzeba dać możliwość wykazania się ciociom i wujkom, poza tym dostanę trochę rzeczy więc nie ma co szaleć :-p

Tunia - super bryka ;) i łóżeczko. a widok zadowolonego przyszłego tatusia - bezcenne :-)

trzymam kciuki za Lenkę ;) a może już znasz płeć?????

Wróciłam dziś z 2 reklamówami ciuszków od znajomej. niektore tak słodkie że sie przyglądam bez końca. dużo kombinezonków, kurteczek i bucików przeróżnych. dostałam tez matę edukacyjną z króliczkiem i marchewkami :-)

reklama
mi szwagierka podesłała sprzedawce, nie wiem czy cenowo jest atrakcyjny w porównaniu z innymi na allegro, ale ciuszki ma ładne i w zestawach. ciuchy angielskie bo z primarka, early day.Większość rzeczy jest na strsze dzieciaczki, ale są bodziaki, śpiochy, skarpetki i śpiworki Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja generalnie polecam te ciuchy Early Das są na prawdę fajne :-) i kolor się nie spiera... ja już mam dwa zestawy bodów zakupione :-) tylko że ja jestem tu na miejscu :-) i kupuję trochę taniej :-)

Do góry