• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Wiem, że są do końca roku, a później też wydaje mi się, ze jeszcze przez kilka dni będą :tak:

U mnie na szczęście jest kilka Pepco, bo w jednym jedyne vo bym mogła kupić to skarpetki hehe tak było wszystko przebrane :-D A tak to sobie dresik po domu zakupiłam za 30zl i małej tyle rzeczy :-):-)

nefi ja z tych małych też nic rewelacyjnego nie mam i śpioszki też mam takie że trzeba całe ścągać, bo nigdzie nie mogłam znaleźć rozpinanych na 56. Ja na 56 mam 4 body, 3 półśpiochy, 3 koszulki i jedne śpioszki :baffled: a po co więcej jak to tylko na chwilkę w razie W podwinę rękawki , albo założę skarpetki żeby nie było widać, że moje dziecię ma za duże ciuszki :-):-)

Ostatnia edycja:
zdecydowanie lepiej jak dzidzia ma na sobie "za luźne" rzeczy niż za obcisłe :) i patrzcie też na rozcięcia przy nóżkach przy bodziakach - chodzi o to, aby te wycięcia na "udka";) były wysokie - żeby nie utrudniały ruchu bioderka w stawie.. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.. Rehabilitantka do której chodziłam z Tymkiem zwracała na to mocno uwagę. Wręcz zalecała żeby bodziaki nacinać i obszywać jeśli są zbyt "zabudowane"....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry