• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Ja dzis kupilam sobie staniki bawelniane w H&M takie do szpitala w sam raz i kosmetyczke do szpitala ooo i mam awizo ze przyszly moje pieluszki , moj m musi podjechjac ktoregos dnia na poczte

W triumphie juz tych stanikow nie ma bo to stara kolekcja, ale w internecie ich pelno. Tylko ja mam problem bo nie wiem jaki rozmiar kupic bo kazdy stanik nawet w triumphie pasuje na mnie w innym rozmiarze:(

MaMicurina, ja nie wiem w ogole czy robili biale usztywniane, wiem ze cieliste i czarne. Fakt ta kolekcja sie juz konczy, wiec w sklepach nie maja nowych dostaw. Pani w sklepie mowila ze na wiosne ma byc cos nowego

ale kupujeccie... :D
ja troche przystopowałam, ale za to szaleje mój mąż... Kazał mi zamówic przewijak a wczoraj do domu wrócił z elektroiczną nianią.... :D
ja na allegro siedze i szukam jaks fajny staniczek do karmienia.... ale albo sa naioty na cyce albo sa drogie a skad ja tam wiem jak mi cycki urosną jak pokarm będe miała??
Ponadto mam już wszystko poza apteczką i porządkiem w domu :D Porządkiem zajmę się namiętnie w drugiej połowie lutego żebyśmy nie zdążyli za bardzo nabałaganic :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry