reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Angel- nie przeginaj z tym wielorybem ok?? slicznie wygladasz i tak juz na serio ciazowo, pieknie!!
a ile wydalas na te wypasne zakupy? a Mis musi byc! moja corcia ma takiego jednego od urodzenia, dostala go od mojej sis i oczywiscie spi z nim, wszedzie z nim łazi (oprocz przedszkola), jak jej smutno, albo jest zmeczona to musi, musi go miec i przytulac sie do niego, wiec wszedzie go zabieramy, a ostatnio sie usmialam; ogladalysmy album z jej zdjeciami jak byla calkiem malenka, tam bylo zdjecie jak miala miesiac i lezy w kolysce, a obok siedzi ten mis (Rupert sie zwie;-)) a Jula na to; oooooo a to mamusia Ruperta (bo no taki wielki jej sie wydawal):-D:-D i za cholere nie chciala uwierzyc, ze ten mis to Rupert, mama Ruperta i koniec heheheh.
pokaze Wam ta fote.................
a ta bluzeczke mialam ostatnio w reku. rozm. 50 cm takaaaaa malusia szok!
ja juz zapomnialam, ze Jula byla taka malenka.....

Ostatnia edycja:
reklama
ajako słodka ta twoja córa :)) a teraz czego sie spodziewasz? bo nie wiem czy nie diczytałam czy przeoczyłam :) ale naprawde malutka miała dużo czarnych włosków a ty chyba przez to non stop zgagę :)

lastpetunia- nooo jak to przeoczylas;-) przeciez toz to afera cala byla, tzn. tylko z mojej strony heheheh...dlugi post byl po moim polowkowym...ja oczekiwalam (tzn. marzylam) o coruni drugiej, ale wyszedl pisiorek i jajca jak dzwony, wiec wiadomo:-D
zgagi nie mialam prawie wcale, no moze kilka razy sie zdazylo, ale serio sporadycznie, na pewno nie byl to jakis hardcor, ktory przewidywalby taka ilosc wlosow u malej:-D

a dziewczyny ja mam pytanie do doswiadczonych mam
chyba nie pisalam tego jeszcze.....ale ostatnio powyciagalam troche workow z tymi malenkimi ciuszkami, zeby przegladnac co mam i usiadlam, rece zalamalam i chcialam plakac:-( pelno slicznych ciuszkow, ktore pozyczylam kumpeli dostalam spowrotem cale poplamione z oliwki, owszem ładnie pachnialo jak otworzylam ten worek, ale kuswa jak to zobaczylam:-(:-( same zolte plamy:wściekła/y::wściekła/y:
czy to sie w ogole spierze jeszcze??? i co to za cholerna oliwka musiala byc, ze takie plamy zostawila??
ja swoja tez na poczatku oliwkowalam (choc krotko) i w zyciu takich plam na niczym nie mialam!
normalnie odechcialo mi sie pozyczac moje ciuszki po Julci, ktorych mama multum, a juz obiecalam kolezance, ktora w koncu po 3 synach spodziewa sie corki:no:

ajako - a te żółte plamy to na pewno oliwka?;) a nie ślady po wylewających się kupkach? Koleżanka normalnie namaczała ubranka w odplamiaczu a potem dokładnie prała z podwójnym płukaniem.. Może spróbuj na kilku ubrankach czy się spierze?

ivi- na bank z oliwki, bo przy szyjce i w ogole na calej powierzchni, no wsciec sie idzie co...tak mi szkoda, bo to same najmniejsze i takie sliczne, zadbane, bo byle g... spranego itd nie pozyczam, bo by mi wstyd bylo, oj ja glupia:-(
sprobuje moze je wymoczyc w odplamiaczu, ale jak to stare plamy to nie wiem czy puszcza, no kurde plakac mi sie chce jak sobie wspomne:-(

Może to głupie ale zawsze mi sie za dziecka taka marzyła- pamiętam miały tylko dwie dziewczynki z bardzo bogatych domów przywiezione z disneylandu ;-) I pozyczaly chociaz na jeden dzien do domu sie pobawic hehe ;-)
I mialy one zawsze rozne ubranka , a nie dosc ze znalazlam ją w takim stanie to jeszcze w jakim wdzianku???? :-D:-D

IMAG0251.jpgIMAG0252.jpg

ajako na Boryskowych ubrankach mam takie plamy z mleka ( jak mu się ulewało ) . Dlatego jak ja pożyczałam ciuszki to mówiłam że nie liczę na zwrot bo wiedziałam że czasami ciężko dziecko upilnować żeby wróciły w idealnym stanie :tak:

Angel o do licha ,ale Ci się mysza trafiła :-D:-D

reklama
dziewczyny a jakie foteliki samochodowe planujecie kupić?? Ja chcę wymienić (przy synku miałam fotelik Roana ale nie uważam go za super bezpieczny i chcemy tym razem jakiś po testach kupić). Nie wiem tylko na jaki model się zdecydować..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry