• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
rainmanka - ale śliczny:):) i cena zwala z nóg:) ja ciążowych ciuszków dużo kupuję na używanych. Tzn głównie H&M Mama, porządne spodnie i śliczne ciążowe bluzeczki

A dziś w Smyku w Galerii Krakowskiej były te kombinezony po 40 zł, i taki śliczny brązowy z dużym Kubusiem Puchatkiem z przodu, ale tylko 56 i 62, boję się żę będzie za mały na zimę, bo dość gruby był.

rainmanka - tak mnie zainspirowalaś, że poszłam do ciuchlandu, ktory niedawno się otworzył 100m od mojego domu - i znalam coś dla małej - śliczne śpioszki i ółśpioszki wyglądające na nowe za UWAGA 4zł!!! ;p co prawda Twoje zakupy bardziej trafione, ale ja też jestem happy.
Zwłaszcza, że raczej nie wchodzę do secondhandów

rainmanka - ale śliczny:):) i cena zwala z nóg:) ja ciążowych ciuszków dużo kupuję na używanych. Tzn głównie H&M Mama, porządne spodnie i śliczne ciążowe bluzeczki

A dziś w Smyku w Galerii Krakowskiej były te kombinezony po 40 zł, i taki śliczny brązowy z dużym Kubusiem Puchatkiem z przodu, ale tylko 56 i 62, boję się żę będzie za mały na zimę, bo dość gruby był.
ha,ha też je dzisiaj oglądałam i miałam chwile zawachania,ale w końcu nie kupiłam:rofl2:pozdrawiam

podgrzybek - ja mam własnie ten z kubusiem w rozmiarze 62. Powinien spokojnie wystarczyć na 3 miesiące. Kupiłam jeszcze jeden w rozmiarze 68 (na później i na zmianę jakby ten z kubusiem się upaćkał)

reklama
Dziewczyny zróbcie proszę fotkę tego kombinezonu ze Smyka bo byłam tam w niedzielę i żadnych kombinezonów nie bylo :-(. Więc nie wiem czy to w niektórych Smykach tylko, czy są poprostu wykupione.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry