• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja pierwszy szał zakupowy mam już za sobą :) Kupiłam troszkę nowych ciuszków ale większosć mam od sióstr. Z resztą zakupów wstrzymuję się aż się przeprowadzimy. Wtedy sobie wszystkie pięknie w komodzie poukładam i będę widziała czego brakuje a co wystarczy :)

ja ostatnio dostalam dwa przbralam 2 ogormne worki ubranek, ktore moja mama albo kiedys dostala albo miala jeszce po moim bracie i w sumie wyszly mi 2 reklamowki takze narazie mam juz wyprwke w rozmiarach 56/62...byly tam nawt kaftaniki ktore tak ciezko dostac:)
narazie wiec stopuje z zakupami

A mnie też minął szał zakupowy, zauważyłam że kupuję po wizycie, jak są dobre wieście, rozpiera mnie energia i radość. A że wizyta w środę to zobaczymy, na razie planuję nie kupować bo mam karton od siostry. Mąż przyjeżdża w sierpniu wtedy pomyślimy o łóżeczku może. Mieszkanko dopiero w październiku więc powoli wszystko skompletuję

U nas niema w pobliżu dużego tesco, ba nawet h&m i żal mi czasem jak piszecie o tych wyprzedażach

Ja poszlam wyregulowac brwi i wywolac zdjecia.. a wrocilam ze spioszkami :)

3 pary na rozmiar 56 - te z robocikami i 3 pary na 62, do tego grzechotke na raczke :) w sumie za spioszki zaplacilam 18funtow.

Załączniki

• P7170002.jpg
    P7170002.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 72
  • P7170004.jpg
    P7170004.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 66
  • P7170001.jpg
    P7170001.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny obszukałam wczoraj ten wątek i wszystkie linki dot leginsów nieaktualne, jakiej macie firmy, chciałam ciążowe oczywiście i z koronką, ale nie chcę jakiegoś szajstwa kupić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry