• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mysza - moim zdaniem za 40 zł/szt to naprawdę warto ... kolory nie były jakieś super (zaraz wkleję, ale kupiłam 2 kombinezony za cenę jednego, a na pewno się bardzo przydadzą ...), ale byłam w kilku Smykach i znalazłam tylko w Złotych ... wydaje mi się, że akurat "rzucili" nową partię bo było ich bardzo dużo (tyle, że większość białych lub różowych, albo takich typowo chłopięcych z samochodzikami, a ja chciałam w miarę neutralne, wiadomo dlaczego :-) )

Poniżej fotki (brązowy 62, ten drugi 68), oba mają misiowate uszka, których trochę nie widać :-)
Zobacz załącznik 264270Zobacz załącznik 264271

reklama
Gosia - wydaje mi się, że oni jakąs nową partię rzucili ... bo byłam w 3 Smykach jakiś tydzień/ dwa temu i nic a tu nagle wczoraj w bardzo popularnych Złotych Tarasach cała sterta ... może u Was też jeszcze będą ...

Kombinezony fajne.Ciekawe czy u nas są.
Ja na dziewczynkę to mam sterty ciuszków a na chłopaka nic a nic.Dopiero po wyjściu od lekarza zajarzyłam że nic nie mam dla chłopaka.Musze przebrać ciuszki po Julce i wybrać co nadaje się na chłopca.Dobrze że siostra ma synka i t6roche ciuchów od niej dostane a resztę kupimy.

Ja mam jeden kombinezon właśnie ze Smyka, akurat nam się trafił niebieski, ale, w mojej ocenie, on jest naprawdę gruby, porórwnywalny z moją kurtką puchówką. Nie wiem, może są różne serie w Smyku, jedne grubsze, a drugie cieńsze...
Bardziej mnie martwi brak porządnych zimowych czapek na rynku. Jest mnóstwo bawełnianych po kąpieli, ale zimowej jeszcze nie widziałam. Może bliżej jesieni się coś pojawi.

anbar czapki zimowe się pewnie dopiero pokażą :-) mamy dopiero lato a te kombinezony to nie wiadomo skąd wytrzasneli że na letniej wyprzedaży je sprzedają.
Ale czapeczki cieplutkie na pewno wrzesień/październik się pojawią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry