• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
mamcia10, kupilam ja w mothercare (nie cale 20f) to jest zestaw na kolyske i byly ochraniacze, przescieradlo na gumkę i kocyk, widzialam, ze z tej serii (nazywa sie my jungle family) byla tez posciel do lozeczek i kocyki i inne rzeczy ale na lozeczko duzo drozej niestety..

My Jungle Family Bed In Bag : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Bylam ostatnio w mothercare sliczne rzeczy tam maja :) napewno jest tez taki zestaw ale do lozeczka, musze poszukac...

super ta tunika pierwsza,a ja kupiłam sobie w piątek tuniuko-sukienke błękitną i taka fajna jest bo luźna;-)będzie rosła razem z brzuszkiem hehe!!A teraz zamierzam jeszcze sobie kupić jakąś kurteczke w promocji na zime bo widziałam w direct sport takie supcio ale mój maluszek nie pozwala mi jeździć samochodami więc zostaje pociąg i mam nadzieje ,że kupie jakąś fajną:-)

Ixidixi fajne zakupy, zwłaszcza pierwsza tunika :)

Ja powoli wpadam w wir zakupów dla dzidziusiów i w weekend zamówiłam im rożki w zielonym i piaskowym kolorze a dziś kupiłam im w takich samych kolorach ręczniczki z kapturkiem.

Rainmanka wydatki biorą góre heh a wogóle to zapomniałam ci powiedzieć na allegro widziałam fajne łóżeczko bliźniacze drewniane za 450zł myśle,że się opłaca było bardzo ładne i takie kwadratowe duże super sprawa

reklama
hehe ja już w piątek kupuje łóżeczko i mam nadzieje,że nie zgubi mnie w czasie zakupów wygląd łóżeczka bo chce ,żeby było solidne i ten materacyk mnie martwi w łózeczkach turystycznych kurcze żebym babuchy nie strzeliła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry