• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
rainmanka, te spodenki kupilam bo wczesniej kupilam taki sweterek.. i stwierdzilam, ze nie bede miala do czego go ubrac, a pozniej w domku stwierdzilam, ze szkoda ze sie nie rozpinaja jak pajacyki na nogawkach ale trudno, nie powinno byc az tak ciezko z nakladaniem :)

U mnie w sklepach rozmiar "newborn" to na 56cm, a sa jeszcze mniejsze ubranka "tiny baby", pewnie wlasnie dla blizniakow albo wczesniakow i to tak od 50cm mniejwiecej wychodzi. Ja kupilam kilka rzeczy na 56 ale nie bardzo duzo, wiekszosc na 0-3miesiaca, a wiekszych prawie w ogole nie mam, jak sie dzidzia urodzi to bede kupowac, bo teraz to nie mialabym nawet gdzie schowac.. a jak bedzie rosla to bede wymieniac zamale na dobre :)

Ja pamiętam,że dla córci miałam sporo ubranek na 56cm.Mała miała 54 cm ale i tak momentalnie z nich wyrosła.Tak więc tym razem na 56cm mam dosłownie kilka sztuk a większość na 62 cm.

Ja w weekend poszalałam na szmatkach z moją siostrą :) jednak nie ma to jak 2 baby wejdą zawsze coś znajdą :) Także tunika i sweterek zakupione jeszcze jutro kolejna tura no i u mamusi w szał zakupowy wpadnę :)

Pojedyńcze mamy kupujcie kilka zmian ubranek na 56 reszta na 62. Dzieciaki szybko rosną. Na zimę oczywiście z zakrytymi stopkami i najwięcej body, pajaców i śpiochów ewentualnie półśpiochy. Kaftaniki i bluzeczki chyba nie bardzo, ponoć niepraktyczne więc ja nie mam ani jednego. Do tego skarpetki, cienkie czapeczki i niedrapki. To dla tych co jeszcze nie wiedzą :)

Rainmanka ja mam 3 komplety na 50 akurat pod kątem bliźniaków i póki co większość na 56. Większe liczę że dostaniemy w prezencie. W tesco są jeszcze przeceny. Super bodziaki i śpiochy za grosze, kupiłam w rozmiarze 0-0 czyli 56. Bardzo fajne jakościowo i ładne :)

A to moje ostatnie zdobycze:

P1040637.jpgP1040640.jpgP1040636.jpgP1040642.jpgP1040638.jpgP230810_15.34.jpgP230810_15.30.jpgP230810_15.31.jpg

Załączniki

• P1040639.jpg
    P1040639.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 61
  • P1040641.jpg
    P1040641.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 112
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć