• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Anarien bardzo Ci współczuję, wiem jak to jest gdy się chce dla dzieciaczka jak najlepiej a nie zawsze można;/
u mnie w tym miesiącu coś źle policzyli i dostałam wypłatę o kilka stów mniejszą niż powinnam...wyrównać mogą dopiero w przyszłym miesiącu:( a takie plany były...

reklama
A to rzeczy które dostałam od mojej mamy. Zaszalałam jak była w Niemczech...
DSC00460.JPGSpodnie
DSC00461.JPGkurteczka i eleganckie koszule ;)
DSC00468.JPG bluzy
DSC00470.JPGCieplutki kocyk, bodziaki, butki, skarpeteczki, czapeczka i kaczuszka do kąpieli :)

I jak ktoś mnie pyta co kupić dla małego jak przyjdą w odwiedziny to już mówię żeby ciuszki od rozmiaru 74 bo już mam tyle że szok !

Ja szukam takiego z mikrofibry... strasznie fajne są, mięciutkie i w ogóle. Polarkowego na pewno nie kupię, bo działa jak magnes na sierść zwierzęcą, a ja mam 2 koty...

Amerie - cudne ubranka:)

A własnie co z kocykiem, jaki trzeba kupić? Bo jeden to pewnie akrylowy taki grubszy, a taki na codzienne spanie, taki do łóżeczka to jaki?

No i czy kupujecie otulaczek? Tylko nie wiem czy pod taki otulaczek to pajacyk, na noc i jeszcze kocykiem/kołderką przykrywać?

Ja w obecnym momencie mam 2 kocyki, jeden grubszy, drugi cieńszy, do tego 2 rożki i planuje jeszcze kupić ten śpiworek jeden, a kołderke do łóżeczka i wózka mam osobno.

Ja kupiłam akrylowe. Innnych narazie nie kupuję, może ktoś w prezencie przyniesie a jak nie, to się w "praniu" okaże jaki będzie i czy będzie trzeba bo oprócz kocyków akrylowych mam rożki i spiworki.

reklama
Ja mam 2 akrylowe, 2 z mikrofibry, 2 rożki i 2 śpiworki.

Rainmanka cienkie kocyki na pewno Ci się przydadzą więc ja bym na Twoim miejscu kupiła. Nie są drogie a z tego co wiem to są mamy które mają po 6 kocy i z każdego korzystają :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry