reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

byłam dziś rano - kupiłam śpiworek i rajtuzy z pingwinem :-) i super puchate skarpetki dla siebie, fioletowe.

reklama
Lile, widziałam te rajtuzki tylko w necie, ale uważam że są śliczne, takie słodkie, zwłaszcza na tej dzidzi :-).
Ja się właśnie zastanawiam nad tego typu śpiworkiem, o którym pisze m3onika.

No i byłam w lidlu, ale juz te rzeczy dziecinne byly poprzebierane. Te welurowe śpioszki z kaftanikiem to w niebieskim kolorze byly tylko w jakims wielkim rozmiarze. Ale za to upolowałam śpiworek :-)

Rajtuzki mozna ubierac od urodzenia? Nie widzialam takich malutkich. Chcecie je ubierac na codzien, czy np na wyjscie do sukieneczki albo cos?

Ja takie rajtuzki myśle małej ubierac w domu do body albo kaftanika a jak bede miała jakąś małą jeasnową sukieniusię na szelkach to i na wyjście do niej ale nie takiemu maleństwu co będzie miało rozm 56 tylko dopiero 62/68 :)

Do 30.09 jest promocja w aptece "Dbam o Zdrowie" płynu do kąpieli Olian 500ml + balsam 150ml gratis za 32zł :) Ja dziś zakupiłam :) Płyn do kąpieli dla małego ,a balsam ja sobię wypróbuję ;)

Eh, a ja wczoraj zamówiłam na allegro... z przesyłką 57,9 zł. Ale Oilatum więc to troszkę droższe samo z siebie chyba.

A w Realu są chusteczki pampers za 24,99 zł 4+2 opakowania.

Ostatnia edycja:
ja kupiłam kosmetyki z babydream, mam nadzieję, że junior nie będzie na nie miał alergii. Babrydreamowa wersje oilatum też :-). I kremik na zimno na pysia, wszystko jest z tej serii, a ceny nie bolą :-)

Ja Oilatum kupiłam w aptekach "Dbam o zdrowie" za niecałe 50 zł (zamówiłam przez internet i odebralam w aptece). Do tego jeszcze trochę innych drobiazgów dla maleństwa (mieli fajną sól fizjologiczna bo ta Physidose, która jest zwykle w aptekach jest straaasznie droga)

reklama
IMAGE_322.jpg

sweterek Hani, ktory dostala od mojej mamy :)

Do góry