reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Co do pampersów to ja kupiłam jedną paczkę dla newborn od 2-5 i jedną od 3-6 akurat była promocja więc brałam:) Narazie więcej nie kupuję, myślę, że na jakiś czas mi starczy. Z ciekawości otworzyłam paczkę z tymi mniejszymni i naprawdę są taaakie malunie, mam nadzieję, że Danielek się w nie wbije :D Wielkolud się u mnie nie zapowiada na szczęscie.

reklama
Ja dzisiaj właśnie po południu wybieram się po końcowe zakupy wyprawkowe :-D Kosmetyki i pieluchy :-) Już będę mogła pakować się do szpitala i torba będzie cierpliwie czekała na godzinę "0" :-)

My mamy jedno opakowanie 27szt papmersow i jedno tez 27 huggisow i narazie nie kupujemy wiecej, bo zobaczymy, ktore beda nam lepiej pasowac. Dlatego narazie ignoruje promocje :) bo nie chce robic zapasow w razie jakby jakies nam nie pasowaly.

"Od pierwszego miesiąca" oznacza PO pierwszym miesiącu? Tak jest na kosmetykach Nivea, Cleanic i zgłupiałam bo np. na Hipp'ach pisze od 1 dnia życia... Czyli tamte się nie nadają na początek?

U mnie na SR mówili żeby wybierać na początek kosmetyki dla noworodków, czyli te od 1 dnia życia...
Nivea Baby miała kiedyś takie kosmetyki ale własnie chyba coś się pozmieniało, bo ja też zakupiłam NB całą serię i właśnie poza oliwką i kremem jest napisane na większości "po 1 miesiącu życia"...ten spray do noska jest nawet powyżej 3miesiąca więc trochę sobie poczeka na użycie.

Czyli jednak Hipp, dobrze wiedzieć, bo dla mnie "OD pierwszego" nie było jasne. W Niezapominajce jest promocja na Nivea dla dzieci i miałam już cały koszyk kupić.

reklama
Do góry