Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zauważyłam też, że większość rzeczy kupujemy tylko dlatego by nie być gorszym od znajomych np. uznałam że mi nie jest potrzebny przewijak usłyszałam od koleżanki: no jak to chyba jesteś niepoważna
. Moja babcia zaproponowała, że kupi dla maluszka leżaczek- powiedziałam jej że nie chcę leżaczka bo uważam że dzidzia w nim jest skrępowana, poza tym dzieciaczki powinny na płasko leżeć ze względu na kręgosłup ale ona się poprostu UPARŁA! no i tydzień zajęło mi tłumaczenie, że nie obchodzi mnie, że moja kuzynka cały czas swoją małą w nim trzymała i że to wygodne itd. Ale na szczęście się udało, nie kupi :-) Za to będzie mata edukacyjna, już druga coby się dzidzia nie nudziła:-) Tak samo moja mama z kołderką- ja nie chce kołderki i poduszki dla dziecka przynajmiej przed pierwsze 4-6 miesiący, za to mam kilka rożków i worków. Ale moja mama tego nie rozumie! I ciągle tylko teksty: no jak to tak można kołderki dziecku nie kupić... ehhh szkoda gadać. Wiecie co, po porodzie jak już wrócę ze szpitala zamykam się z maluszkiem i małżem w domku na 2tygodnie i nikogo nie zamierzam przyjmować;-) Goście dopiero później, bo po pierwsze będę zmęczona a po drugie chcę się nacieszyć "rodzinką".ja nie chce kołderki i poduszki dla dziecka przynajmiej przed pierwsze 4-6 miesiący, za to mam kilka rożków i worków. Ale moja mama tego nie rozumie! I ciągle tylko teksty: no jak to tak można kołderki dziecku nie kupić... ehhh szkoda gadać.
Wiecie co, po porodzie jak już wrócę ze szpitala zamykam się z maluszkiem i małżem w domku na 2tygodnie i nikogo nie zamierzam przyjmować;-) Goście dopiero później, bo po pierwsze będę zmęczona a po drugie chcę się nacieszyć "rodzinką".