• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja też zamierzam zakupić ten kojec. Mój M. obiecał mi go kupić..... tylko jakoś doczekać się nie mogę. :-)

Ja dziś zafundowałam sobie leginsy ciażowe 3/4, spódnicę lnianą typu bombka (czarna) i bluzkę ^eleganksiajską^ - to w sklepie ciążowym i dwie sukienusie na lato w Cropp'ie... była promocja druga rzecz za zeta. Jutro cyknę zdjęcia i wkleję.

Ostatnia edycja:
modlisiu sliczne te tuniczki:tak: paulinkowe tez ladne, ale troche mnie ten dekolt przeraza:confused: Biorac pod uwage moje duze cycuchy, boje sie ze moga wylazic z tej bluzeczki:-p
Daj znac jak juz dotra i jak z romiarem M czy nie jest za duzy, bo Ty tez raczej szczuplutka jestes, ale ja bym bardziej sie sklaniala do rozm S:tak: Jak bedziesz zadowolona to ja tez sie skusze:tak:

Wczoraj znowu zaszalalam :-) Kupilam 3 pajacyki, 3 bodzianki, jedne spiochy z czapeczka, bluze z kapturkiem oraz kaftanik ze spodenkami. AAA i jeszcze zamowilam na allegro ten otulaczek plus fasolke z motherhood.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry