reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja też zamierzam zakupić ten kojec. Mój M. obiecał mi go kupić..... tylko jakoś doczekać się nie mogę. :-)

Ja dziś zafundowałam sobie leginsy ciażowe 3/4, spódnicę lnianą typu bombka (czarna) i bluzkę ^eleganksiajską^ - to w sklepie ciążowym i dwie sukienusie na lato w Cropp'ie... była promocja druga rzecz za zeta. Jutro cyknę zdjęcia i wkleję.

Ostatnia edycja:
modlisiu sliczne te tuniczki:tak: paulinkowe tez ladne, ale troche mnie ten dekolt przeraza:confused: Biorac pod uwage moje duze cycuchy, boje sie ze moga wylazic z tej bluzeczki:-p
Daj znac jak juz dotra i jak z romiarem M czy nie jest za duzy, bo Ty tez raczej szczuplutka jestes, ale ja bym bardziej sie sklaniala do rozm S:tak: Jak bedziesz zadowolona to ja tez sie skusze:tak:

Wczoraj znowu zaszalalam :-) Kupilam 3 pajacyki, 3 bodzianki, jedne spiochy z czapeczka, bluze z kapturkiem oraz kaftanik ze spodenkami. AAA i jeszcze zamowilam na allegro ten otulaczek plus fasolke z motherhood.

reklama
Izula, modlisia fajne ciuszki :-)

mama2010 wklej fotki zakupów dla Królewny :-)

Mi wczoraj przyszła zamówiona pościel z prześcieradłem :-D

Do góry