reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Izula...szałowe:)

a ja chyba zamówię ten kojec jednak z motherhood:)

wczoraj też zamówiłam kilka ciuszków dla Maksa...takie 2 packi w sklepie mothercare są droższe...a tu całkiem przyzwoita cena
MOTHERCARE nowe śpioszki śpiochy 68 cm. 0 3 m. (1059116514) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/item1066793174_mothercare_nowe_spioszki_spiochy_pajac_62_68_cm.html
i jeszcze taki fajny zestaw 2 pack z kubusiem puchatkiem...ale aukcja się skończyła...wkleję, jak przyjdzie...
mama2010..znajdziesz tez fajne ciuszki dla dziewczynki...chocby te słodkie pajacyki w kwiatuszki z

Ps. wkleiłam 2 x ten sam link...już poprawiłam

Ostatnia edycja:
reklama
Izula..zdecydowałam się właśnie ze względu na to,żeby nie podkładać sobie tych piernat pod brzuch i między nogi...,a że dużo leżę, to cos mi się też należy ;)....a potem może się przyada przy karmieniu

Maryan - bardzo ładne te zestawy i faktyczne cena zadowalająca :) Ja już tak chciałabym poznać płeć!! Ciuszków uniwesralnych mam już doscyć :D

Meryan dzieki z astronke zaraz popatrze sobie. A w sumie to ile takich pajacykow i spiochow potrzeba na pierwsze 3 miesiace?

mama2010...śpiochów( to są te bez rękawków zapinane na ramionkach) nie używałam, no może miałam jedne z HM, takie welurkowe, zdecydowanie lepsze były dla mnie pajace( w rękawkami)...takie jak w linku, który wkleiłam, a najlepsze...rozpinane po całej długości

ja miałam sporo bo ok.20( rozm. 62 i 68) i naprawdę używałam, bodziaczków też miałam tyle samo...(róznych: z długim i krótkim rękawkiem)
ale właśnie bieliznę dzieciaczkową zawsze kupowałam w zestawach, bo się opłacało i tyle tego nagromadziło,ale naprawdę nie żałuję....jak Mikołaj się urodził, uwierzcie mi nie miałam czasu biegac po sklepach i dokupować( jak to radzą niektóre mamy...) a tym bardziej ciągać dziecko ze sobą po molochach....
jak czasami widzę mamy , przechadzające się po galeriach( bo to widać od razu...że nie robią zakupów...tylko spacerują, jakby nie było innych miejsc) z takimi małymi noworodkami, to aż mnie skręca...ze złości:wściekła/y:

Meryan słodkie zakupy...popatrzyłam też na inne przedmioty tego sprzedającego i wiele ma godnych uwagi :-)

Co do spacerów z dziećmi po galerii to koszmar...w tych bakteriach, zarazkach i wśród chorych ludzi spacery maleństwu fundować -> żałosne, ale niestety często widziane.

No ja w sumie kupywalam pajacyki mam ich 10 sztuk, szczerze spiochow nie mam, bo stwierdzialam wlasnie ze pajacyki lepsze. Kupilam jeszcze kilka bodziakow z dlugim rekawem bo zima, kurteczko-bluze, a i takie kompleciki bluzeczka plus spodnie dlugie 3 sztuki mam. Narazie minal mi szal na zakupy ciuszkowe, ale jeszcze pewnie pozniej dokupie.

reklama
Ja też będe musiała porozglądać się za jakimiś cieplejszymi ubrankami dla dziecka... Przecież zima będzie w pełni jak nasze dzieci będą już z nami...

Do góry