• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

malamrowka - jeszcze go nie ma z pracy będzie dopiero koło 20:00 i myślę ze dam mu to po kolacji :) Jutro dam znać jaka była reakcja :D I czekam na Twoje fotosy nowego zakupu! Uwielbiam oglądać te wszystkie ubranka :)))

reklama
no to ubranka dla mojego maluszka, zdecydowałam się pokazac większośc także te wcześniej zakupione :-D

20100610053.jpg20100610054.jpg20100610057.jpg20100610058.jpg20100610056.jpg20100610059.jpg20100610055.jpg

A ja przed chwilą zrobiłam test z bratową i nareszcie po długim okresie starania się udało jej się zajśc w ciążę i we wtorek lecimy do ginekologa :-)

No ja w Smyku też się już obkupiłam i czekam teraz na nową dostawę...bo już więcej nic nie widziałam fajnego.

A ludźmi to się nie ma co przejmować.

Malamrówka - to super, że tak młodziutko wyglądasz ... potem naprawdę to docenisz :-)
ja pamiętam jak strasznie się wkurzałam jak miałam już 22-24 lata i byłam proszona o dowód jak kupowałam alkohol, ale teraz strasznie tęsknię za tymi czasami :-)
chociaż piegusy takie jak ja często wyglądają trochę młodziej bo piegi są takie "niepoważne" :-)

jestem ciekawa czy moje Dzieciątko odziedziczy piegi po mnie czy super slicznie opalającą się skórę po P :-)

reklama
Kasia_B wiesz co ja wcześniej nie wiedziałam, że taki pojemnik istnieje ale myślę że może być naprawde przydatny, szczególnie że ja mam małe mieszkanko i smród pieluszek byłby juz wszczędzie hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry