reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
ja też sobie muszę jakieś lniane spodenki kupić ... będę w nich do pracy chodzić ... niekoniecznie zgodne to z naszym dress-code ale co tam :-)

dzisiaj wieczorem zaczynam układać sobie moją listę zakupów :-), ale jak siebie znam to zajmie mi to dwa tygodnie :-)

mam pytanie: kupujecie coś takiego? SANGENIC TOMME TIPPEE Pojemnik na pieluszki MK3+GR (1063786784) - Aukcje internetowe Allegro wydaje mi się to super wynalazkiem, ale nie wiem jak w praktyce :-)

KasiaB ja sobie kupilam bardzo fajne lniane ciazowe spodnie w Mango, sa super. Ja mam biale, ale byly jeszcze czarne i bezowe. Chyba sobie dokupie jeszcze neden kolor. W H&M tez maja, ale byly same wielkie rozmiary jak bylam.

te w H&M są fajne, ale ja potrzebuję takich prostych bez troczków na dole i zbędnych kieszonek, żeby były pseudo-eleganckie :-)
u nas w Mango jeszcze nigdy nie widziałam ciuchów ciążowych ... poszukam jeszcze ...

Ja tez nigdy nie widzialam w mango ciuchow ciazowych i sama bylam zdziwiona i odrazu kupilam. Ona sa ogolnie proste, zadnych sznureczkow itp, jedynie kieszenie z tylu, ale bez kichu. Jak sa wyprasowane to wygladaja dosc elegancko jak na lniane i nie gniata sie tak jak zazwyczaj to bywa.

te w H&M są fajne, ale ja potrzebuję takich prostych bez troczków na dole i zbędnych kieszonek, żeby były pseudo-eleganckie :-)

Kasia, idź do C&A w domach centrum albo w Arkadii. Mają tam czarne pseudo-eleganckie spodnie za 119 PLN. Ja takie mam właśnie do pracy. Są super, mają elastan na brzuszek, świetnie się układają i bardzo wygodne do noszenia. Mają dużo elastanu, ale nie jest w nich za gorąco.

Ja dzisiaj wybrałam się na miasto z zamiarem kupienia meżowi japonek (na które szkoda mu było pieniążków) wchodzę do sklepu oxide bo tam się mu podobały... Nie dosć ze dostałam rabat na nie kosztowały to jeszcze mieli taką promocje że jeśli wybiorę dowolną rzecz tańszą niż 70zł (tyle koszt japonki) to dostanę ją za 1gr :D I wybrałam dla niego takie śliczne spodenki do kąpania (nie uzywa zadnych slipek ani nic co obcisłe) ;) Czekam aż wróci z pracy :) Myślę ze się ucieszy Kocik jeden :D

reklama
mam nadzieję, że Twój mąż się ucieszył. Mój tez narzeka, że mu szkoda, a jak kupię to potem radosny jest.

Dzisiaj pojechałam do miasta i nie wytrzymałam - znowu kupiłam dzidziulowi ubranka - 2 rampersy i półśpiochy.

Później wkleję zdjęcie.

Do góry