reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mysza - jak ciążowe to brzunio się zmieści ... ja bluzeczki ciążowe mierzę zawsze S bo takie nosiłam przed ciążą ze względu na mały biust i zawsze wydaje mi się że zapasu na brzuch tam jest sporo :-)

reklama
Oni maja fajne ciuszki juz kiedys ogladalam. poki co mieszcze sie w wiekszosc rzeczy i nie kupuje tych ciazowych ubran. Mam jedynie 2 pary ciazowych spodni.

Ona jest tak jakby dluzsza na bokach, ale jak dla mnie super, z leginsami to juz wogole.

Sama bym sobie taka zamowila :-)

No właśnie na modelce tak nie wygląda tylko na tym manekinie...jak jest to zdjęcie od tyłu zrobione to też nie widać że taka powyciągana po bokach.
Ale tył to ma cudny...tylko skąd takie ładne i opalone plecy teraz wziąść.

bardzo ładne tu ubrania, a bluza bombowa. Wczoraj widziałam dziewczynę w bluzce, która była już tu pokazywana u tej sprzedającej Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i stwierdzam, że jest bardzo ładna.

Ja wczoraj zawędrowałam do smyka, niestety u mnie kart już nie mieli, ale było pełno zniżek i wyprzedaży oraz przy zakupie za 100 złotych dostaje się kupon na 25złotych. Sama nie mogłam się zdecydowac, co chcę, więc poczekałam na męża i kupiliśmy trzy pajacyki, półśpiochy i dwa smoczki. Wczoraj po rozmowie stwierdziliśmy, że wyciągniemy ubranka i rzeczy maluszka z pierwszej ciąży.

reklama
Do góry