• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mysza - jak ciążowe to brzunio się zmieści ... ja bluzeczki ciążowe mierzę zawsze S bo takie nosiłam przed ciążą ze względu na mały biust i zawsze wydaje mi się że zapasu na brzuch tam jest sporo :-)

reklama
No właśnie na modelce tak nie wygląda tylko na tym manekinie...jak jest to zdjęcie od tyłu zrobione to też nie widać że taka powyciągana po bokach.
Ale tył to ma cudny...tylko skąd takie ładne i opalone plecy teraz wziąść.

bardzo ładne tu ubrania, a bluza bombowa. Wczoraj widziałam dziewczynę w bluzce, która była już tu pokazywana u tej sprzedającej Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro i stwierdzam, że jest bardzo ładna.

Ja wczoraj zawędrowałam do smyka, niestety u mnie kart już nie mieli, ale było pełno zniżek i wyprzedaży oraz przy zakupie za 100 złotych dostaje się kupon na 25złotych. Sama nie mogłam się zdecydowac, co chcę, więc poczekałam na męża i kupiliśmy trzy pajacyki, półśpiochy i dwa smoczki. Wczoraj po rozmowie stwierdziliśmy, że wyciągniemy ubranka i rzeczy maluszka z pierwszej ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry