reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Dzięki Trusia - z H&M to są te rzeczy, które podpisałam, że H&M + body i czapeczka AC/DC, snoopy był akurat z Bennetona, a to niebieskie pierwsze to nie pamiętam :-)

aha i mam jeszcze spodenki z H&M a'la śpioszki (oczywiście fotka nie oddaje ich uroku - są beżowe w białe cienkie paseczki)
20100607054.jpg

reklama
Kasia_B no to juz troszke macie ubranek, slodkie sa najbardziej mi sie podoba acdc :)

Ja mialam robic zakupy dopiero jak bedzie komoda.. ale poszlam kupic sobie stanik.. i przypadkowo.. zaszlam na dzial dzieciecy.. :) kupilam zestaw bodziakow (7szt za 7.5funta) i taki komplecik spodenki z koszulka (3funty), ale to wzielam na rozmiar 6-9miesiecy, zeby bylo na lato :)

Sobie kupilam stanik (nareszcie) i bluzeczke, ale nie wklejam bo ta bluzeczka nie taka typowo ciazowa :)

Załączniki

• P6070002.jpg
    P6070002.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
  • P6070005.jpg
    P6070005.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 37
  • P6070003.jpg
    P6070003.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 38
  • P6070004.jpg
    P6070004.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 37
Elzu - słodziutkie są te ubranka :-)

a AC/DC nawet nie słucham, ale jak to zobaczyliśmy to po prostu nie moglismy nie kupić :-)
nam się w ogóle strasznie podobają rzeczy z Rock Star Baby, ale aż tyle na ubranka nie mamy zamiaru wydawać więc to taka namiastka :-)

malamrówka wg mnie nie powinnaś tak odbierać tych ciuszków...kupiłaś je dla swojego dziecka. Uważam że powinnaś przeznaczyć dla tego któe nosisz pod seruchem.

KasiaB świetne! Koszulka Ferrari boska!

Mysza84, Kasia_B - dziękuję za odpowiedź, nie wiem, co jeszcze z nimi zrobię, ale pomału zaczynam dopuszczac do siebie myśl, żeby w ogóle je wyciągnąc z pudła.

Ja robiłam zakupy z ubranek na allegro u nich - szybko, zwięźle i na temat, mają ładne ubranka, z cenami czasem różnie, ale gatunkowo świetnie.

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast pościel bardzo podoba mi się i tego sprzedawcy w sklepie nie widziałam nigdzie takiej, aczkolwiek jeszcze się zastanawiam.

14ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (1073030666) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanko odnoscie poscieli, czy kupujecie wszysteki zestawy z ochraniaczem? Jak dlugo trzeba tego ochraniacza uzywac?

Malamrówka - dzięki za namiary, rzeczywiście super te ubranka :-), a posciel mi się też baaardzo podoba

ja kupuję z ochraniaczem - on chyba na samym początku jest mniej potrzebny, ale jak dziecko zacznie się wiercić w łóżeczku to już bardziej ... ale opinie sa jak zwykle podzielone :-)

Kobietki nie wiem czy jesteście posiadaczkami kart Smyka...dostałam wczoraj smska i maila że dziś i jutro na wszystkie ubrania CoolClub i buty dla posiadaczy kart -30%.

reklama
Do góry