ja ostatnio jak robiłam zakupy w smyku to Pani stwierdziła, że da mi na to 30 procent zniżki, a karty nie miałam, wiec może po prostu stwierdzila, ze ma dobry dzień i już, a oto co znalazłam na ich stronie:
**** KARTA VIP **** DLA STAŁYCH KLIENTÓW, KTÓRZY DOKONAJĄ PIERWSZEGO ZAKUPU POWYŻEJ 150ZŁ A POTEM MAJĄ ZNIŻKĘ 10% NA WSZYSTKO, O CZYM MARZĄ DZIECI

)
I JESZCZE JEST JEDNA PROMOCJA:
***STWÓRZ LISTĘ URODZINOWĄ DZIECKA. TEZ MOZNA NA NIEJ ZYSKAĆ 10% ZNIŻKĘ!
A tutaj regulamin o karcie.
Regulamin Karty Rabatowej Smyka
Zachowaj kartę do Dnia Dziecka 2010 roku.
- Regulamin określa zasady korzystania z Karty SMYKA ("KARTA") wydawanej przez "Smyk" Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie /00-017/ przy ul. Marszałkowskiej 104/122, wpisaną do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla miasta Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000024787, kapitał zakładowy 32104000zł, NIP 525-21-59-820 (zwana dalej "Smyk")
- Z Karty można korzystać we wszystkich sklepach sieci "Smyk" na terenie Polski.
- Kartę można otrzymać w każdym ze sklepów sieci "Smyk" na terenie Polski po spełnieniu określonych w pkt. 4 warunków.
- Kartę otrzyma osoba fizyczna, która:
a) dokona w sklepie "Smyk" jednorazowego zakupu o wartości powyżej 150 (sto pięćdziesiąt) zł. Karta będzie aktywna już przy następnych zakupach.
b) przy w/w zakupie wypełni kupon rejestracyjny podając następujące dane:
- imię i nazwisko rodzica
- imię i płeć dziecka / dzieci
- datę urodzenia dziecka/ dzieci
- adresu e-mail
- miasto zamieszkania i kod pocztowy
- numer telefonu komórkowego
c) wyrazi zgodę na gromadzenie i przetwarzanie w celach marketingowych w/w danych przez "Smyk" Sp. z o.o.
- Karta uprawnia jej posiadacza do uzyskaniu rabatu 10% na cały asortyment dostępny w sieci "Smyk".
- Rabatu z Karty nie można łączyć z innymi akcjami promocyjnymi i kuponami rabatowymi. Nie obowiązuje ona również w sklepie internetowym"Smyk"Sp. z o.o.
- Aby uzyskać rabat należy wręczyć Kartę sprzedawcy przed dokonaniem płatności za zakupy. Podstawą udzielenia rabatu jest umieszczony na odwrocie karty kod kreskowy, dlatego w wypadku zgubienia lub uszkodzenia Karty w stopniu uniemożliwiającym zeskanowanie znajdującego sie na niej kodu kreskowego rabat nie zostanie udzielony. Istnieje możliwość uzyskania nowej Karty w miejsce uszkodzonej, o ile Karty będą jeszcze dostępne, a osoba ubiegająca sie o nowa Kartę:
a) zwróci Kartę zniszczoną
b) poda kompletne i prawdziwe dane umożliwiające jej identyfikację
- Karta ważna jest do 30.06.2010 r.
- Ilość Kart jest ograniczona, w związku z czym Karty będą wydawane do wyczerpania zapasów.
co do ochraniaczy na łóżeczko ja kupuję, bo boje się, że mały później będzie się wiercił i się uderzy, a po za tym jak się okaże przeciąg, czy coś to zawsze jakaś osłonka będzie przed zimnem, a kto wie jaka zima Nas czeka w tym roku.