reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

My na razie nie kupujemy zupełnie nic dla dziecka, kupię dopiero może we wrześniu, na razie się boję, że coś będzie nie tak z ciążą i co potem będę nad ubrankami płakać...oj nie wole nie zapeszać.....
Ale póki co odkładam pieniążki żeby we wrześniu nie wydać jakichś 5. tyś na raz :D

reklama
Chyba w kwietniu była taka akcja że je rozdawali za nic...i miało wtedy być tak że miały być ważne do końca czerwca. Póżniej przysłali maila że przedłużają do końca roku 2010 i co jakiś czas przychodzą wiadomości że z kartą sa jakieś promocje -> np na dzień dziecka 26.05-1.06 było wszystko w sklepie -15%, teraz znowu na kolekcje CoolClub -30% więc dość atrakcyjnie.
Teraz to nie wiem jak można wyrobić...jak będę przy okazji to mogę się zapytać.
Mi się tą kartę tak fauksem udało dostać, bo robiłam zakupy i zapytałam czy są, a kobietka mi powiedziała że już nie ma...że wyszedł mi rachunek ok 400zł to powiedziałam zeby poszukała i znalazła taką do której ktoś zaczął wypełniać formularz ale nie dokończył więc ja tam wpisałam swojego maila i nr telefonu i dała mi tą kartę.

Aha i tak poza promocjami to cały czas z kartą jest -10% na wszystko.

ja ostatnio jak robiłam zakupy w smyku to Pani stwierdziła, że da mi na to 30 procent zniżki, a karty nie miałam, wiec może po prostu stwierdzila, ze ma dobry dzień i już, a oto co znalazłam na ich stronie:
**** KARTA VIP **** DLA STAŁYCH KLIENTÓW, KTÓRZY DOKONAJĄ PIERWSZEGO ZAKUPU POWYŻEJ 150ZŁ A POTEM MAJĄ ZNIŻKĘ 10% NA WSZYSTKO, O CZYM MARZĄ DZIECI:))

I JESZCZE JEST JEDNA PROMOCJA:
***STWÓRZ LISTĘ URODZINOWĄ DZIECKA. TEZ MOZNA NA NIEJ ZYSKAĆ 10% ZNIŻKĘ!

A tutaj regulamin o karcie.

Regulamin Karty Rabatowej Smyka

Zachowaj kartę do Dnia Dziecka 2010 roku.

1. Regulamin określa zasady korzystania z Karty SMYKA ("KARTA") wydawanej przez "Smyk" Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie /00-017/ przy ul. Marszałkowskiej 104/122, wpisaną do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla miasta Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000024787, kapitał zakładowy 32104000zł, NIP 525-21-59-820 (zwana dalej "Smyk")
  2. Z Karty można korzystać we wszystkich sklepach sieci "Smyk" na terenie Polski.
  3. Kartę można otrzymać w każdym ze sklepów sieci "Smyk" na terenie Polski po spełnieniu określonych w pkt. 4 warunków.
  4. Kartę otrzyma osoba fizyczna, która:
    a) dokona w sklepie "Smyk" jednorazowego zakupu o wartości powyżej 150 (sto pięćdziesiąt) zł. Karta będzie aktywna już przy następnych zakupach.
    b) przy w/w zakupie wypełni kupon rejestracyjny podając następujące dane:
    - imię i nazwisko rodzica
    - imię i płeć dziecka / dzieci
    - datę urodzenia dziecka/ dzieci
    - adresu e-mail
    - miasto zamieszkania i kod pocztowy
    - numer telefonu komórkowego
    c) wyrazi zgodę na gromadzenie i przetwarzanie w celach marketingowych w/w danych przez "Smyk" Sp. z o.o.
  5. Karta uprawnia jej posiadacza do uzyskaniu rabatu 10% na cały asortyment dostępny w sieci "Smyk".
  6. Rabatu z Karty nie można łączyć z innymi akcjami promocyjnymi i kuponami rabatowymi. Nie obowiązuje ona również w sklepie internetowym"Smyk"Sp. z o.o.
  7. Aby uzyskać rabat należy wręczyć Kartę sprzedawcy przed dokonaniem płatności za zakupy. Podstawą udzielenia rabatu jest umieszczony na odwrocie karty kod kreskowy, dlatego w wypadku zgubienia lub uszkodzenia Karty w stopniu uniemożliwiającym zeskanowanie znajdującego sie na niej kodu kreskowego rabat nie zostanie udzielony. Istnieje możliwość uzyskania nowej Karty w miejsce uszkodzonej, o ile Karty będą jeszcze dostępne, a osoba ubiegająca sie o nowa Kartę:
    a) zwróci Kartę zniszczoną
    b) poda kompletne i prawdziwe dane umożliwiające jej identyfikację
  8. Karta ważna jest do 30.06.2010 r.
  9. Ilość Kart jest ograniczona, w związku z czym Karty będą wydawane do wyczerpania zapasów.
co do ochraniaczy na łóżeczko ja kupuję, bo boje się, że mały później będzie się wiercił i się uderzy, a po za tym jak się okaże przeciąg, czy coś to zawsze jakaś osłonka będzie przed zimnem, a kto wie jaka zima Nas czeka w tym roku.

Ostatnia edycja:
próbowałam się dodzwonic wlasnie do smyka u mnie w mieście, ale nie odbierali, więc może jak chcemy taką kartę to się pytajmy u nas w sklepach. może jeszcze mają.

Ja możliwe że dzisiaj się wybiorę do ALmy na zakupy to jest tam też Smyk to zapytam.

Już niedługo zaczną się wyprzedaże w sklepach w sumie :-) ja czekam na promocję w Zarze, mam upatrzone kilka ciuszków i tenisówki.

dzięki za info - przejdę się przy okazji do Smyka to spytam :-)

Mysza - super ta tunika, w ogóle rzeczy z mama licious baaardzo mi się podobają

reklama
Mnie też się podobają... i kupiłam kilka i ze wszystkich jestem bardzo zadowolona.
Zamówię na pewno tą bluzkę tylko nie wiem jakie rozmiar...L pewnie będzie za duża i boję się że będzie wyglądała jak piżama, ale M może mnie za niedługo na brzuchu cisnąć...ehh..zamówię M, najwyżej wymienię bo u tego Sprzedającego nie ma problemu.

Do góry