reklama
Meryan
Fanka BB :)
do pościeli jeszczę wrócę....
podobają mi się też pościele do łóżeczka z Ikei
a ta aranżacja najbardziej, jest taka subtelna i delikatna
IKEA | Pokój dziecięcy | Dzieci
i pewnie tę z serii FABLER GRODA kupimy dodatkowo, do tego biały ochraniacz
gatunkowo sę super...bo dla Mika mam te większe i z nich najbardziej jestem zadowolona
podobają mi się też pościele do łóżeczka z Ikei
a ta aranżacja najbardziej, jest taka subtelna i delikatna
IKEA | Pokój dziecięcy | Dzieci
i pewnie tę z serii FABLER GRODA kupimy dodatkowo, do tego biały ochraniacz
gatunkowo sę super...bo dla Mika mam te większe i z nich najbardziej jestem zadowolona
Trusia77
Przepiękne te ubranka Mysza, ja też takie chcę :-) JAk oglądam takie rzeczy to trudno wzrok oderwać
paulinka109
Elzu
Ja odwiedzilam dzisiaj nowy sklep mamas and papas. Ubranek uniwersalnych duzo nie bylo, ciazowe niezle ale dzinsy rurki niestety nie mieli rozmiaru.. za to naogladalam sie pieknych mebelkow, lezaczkow, poscieli.. gazdetow ahhh
wszystko strasznie drogie - narazie nic nie kupilam, ale mysle ze jeszcze wroce.
Wszedzie w sklepach widze takie spiworki dla dzieci jak tutaj: Dreampod Sleeping Bag 2.5 Tog Size 0-6 Months - Bedtime Hugs - Mamas & Papas czy to jest zamiast kolderki? Na opakowniu jest grubosc w jednostce "tog" tak jak sie oznacza grubosc kolder.. czy ktoras z was taki spiworek zamierza kupic, albo stosowala?
A tutaj posciel z mamas and papas:
Bedtime Hugs - Bedding Set - Mamas & Papas
ta akurat jest malo kolorowa, ale na zywo widzialam dzisiaj przepiekne komplety
(szkoda ze nie do kolysek tylko do lozeczek).
No i kupilam sobie czarne spodnie do pracy z pasem na brzuszek ale w H&M - teraz bedzie mi wygodnie nareszcie
bez guzikow wbijajacych sie w brzucho..
Wszedzie w sklepach widze takie spiworki dla dzieci jak tutaj: Dreampod Sleeping Bag 2.5 Tog Size 0-6 Months - Bedtime Hugs - Mamas & Papas czy to jest zamiast kolderki? Na opakowniu jest grubosc w jednostce "tog" tak jak sie oznacza grubosc kolder.. czy ktoras z was taki spiworek zamierza kupic, albo stosowala?
A tutaj posciel z mamas and papas:
Bedtime Hugs - Bedding Set - Mamas & Papas
ta akurat jest malo kolorowa, ale na zywo widzialam dzisiaj przepiekne komplety
No i kupilam sobie czarne spodnie do pracy z pasem na brzuszek ale w H&M - teraz bedzie mi wygodnie nareszcie
Meryan
Elzu...ja napewno zamierzam kupić śpiworek, jeden bez rekawków grubszy,a drugi taki z rękawkami z polarku bez ocieplenia..cieplutki i wygodny....Miki nie miał, bo było upalne lato,więc spał czasami tylko pod pieluszką flanelkową....
pościel bardzo ładna
Paulinko...widzę,że pierwsze zakupy ciuszkowe poczynione
pościel bardzo ładna
Paulinko...widzę,że pierwsze zakupy ciuszkowe poczynione
Ostatnia edycja:
mama2010
Ale macie juz fajne ubranka, tylko pozazdroscic.
Mysza moj L chcialby tez miec chlopca i kupywac ubranka ferrari bo ma fiola na punkcie samochodwo...moze nastepnym razem
Ja wczoraj dokonalam pierwszego zakupu dla maluszka, zamowilam na allego startowy zestaw butelek Avent. Zawsze cos na dobry poczatek
Mysza moj L chcialby tez miec chlopca i kupywac ubranka ferrari bo ma fiola na punkcie samochodwo...moze nastepnym razem
Ja wczoraj dokonalam pierwszego zakupu dla maluszka, zamowilam na allego startowy zestaw butelek Avent. Zawsze cos na dobry poczatek
reklama
paulinka109
Dziewczyny ja się tak zastanawiam... Chcę na pewno karmić dziecko piersia przez pół roku... I z tego co się orientowałam to maluszek w zasadzie nie musi przyjnować innych płynów... Wiadomo ze z biegien miesięcy dojdą rózne herbatki... Ale na samym początku butelki chyba będą mi zbędne... Myślałam żeby kupić na wszelki wypadek ale to tak awaryjnie w razie czego... np gdybym nie mogła być przy dziecku musiałabym odciągnąć pokarm i dać brzez butelkę... Która z Was jeszcze chciałaby karmić piersią...?