reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Ja zamówiłam jeszcze dzisiaj dwie pary spodni MAMA LICIOUS lniane spodnie ciążowe BIAŁE L (1073994684) - Aukcje internetowe Allegro i drugie takie same tylko czarne MAMA LICIOUS lniane spodnie ciążowe CZARNE L (1074005182) - Aukcje internetowe Allegro
Pewnie będą trochę za duże, ale z drugiej strony może mi przez wakacje jeszcze tyłek urosnąć...a wolę żeby były luźniejsze.
Pewnie będą trochę za duże, ale z drugiej strony może mi przez wakacje jeszcze tyłek urosnąć...a wolę żeby były luźniejsze.
ja też sobie muszę jakieś lniane spodenki kupić ... będę w nich do pracy chodzić ... niekoniecznie zgodne to z naszym dress-code ale co tam :-)
dzisiaj wieczorem zaczynam układać sobie moją listę zakupów :-), ale jak siebie znam to zajmie mi to dwa tygodnie :-)
mam pytanie: kupujecie coś takiego? SANGENIC TOMME TIPPEE Pojemnik na pieluszki MK3+GR (1063786784) - Aukcje internetowe Allegro wydaje mi się to super wynalazkiem, ale nie wiem jak w praktyce :-)
dzisiaj wieczorem zaczynam układać sobie moją listę zakupów :-), ale jak siebie znam to zajmie mi to dwa tygodnie :-)
mam pytanie: kupujecie coś takiego? SANGENIC TOMME TIPPEE Pojemnik na pieluszki MK3+GR (1063786784) - Aukcje internetowe Allegro wydaje mi się to super wynalazkiem, ale nie wiem jak w praktyce :-)
mama2010
Ja tez nigdy nie widzialam w mango ciuchow ciazowych i sama bylam zdziwiona i odrazu kupilam. Ona sa ogolnie proste, zadnych sznureczkow itp, jedynie kieszenie z tylu, ale bez kichu. Jak sa wyprasowane to wygladaja dosc elegancko jak na lniane i nie gniata sie tak jak zazwyczaj to bywa.
te w H&M są fajne, ale ja potrzebuję takich prostych bez troczków na dole i zbędnych kieszonek, żeby były pseudo-eleganckie :-)
Kasia, idź do C&A w domach centrum albo w Arkadii. Mają tam czarne pseudo-eleganckie spodnie za 119 PLN. Ja takie mam właśnie do pracy. Są super, mają elastan na brzuszek, świetnie się układają i bardzo wygodne do noszenia. Mają dużo elastanu, ale nie jest w nich za gorąco.
paulinka109
Ja dzisiaj wybrałam się na miasto z zamiarem kupienia meżowi japonek (na które szkoda mu było pieniążków) wchodzę do sklepu oxide bo tam się mu podobały... Nie dosć ze dostałam rabat na nie kosztowały to jeszcze mieli taką promocje że jeśli wybiorę dowolną rzecz tańszą niż 70zł (tyle koszt japonki) to dostanę ją za 1gr
I wybrałam dla niego takie śliczne spodenki do kąpania (nie uzywa zadnych slipek ani nic co obcisłe)
Czekam aż wróci z pracy
Myślę ze się ucieszy Kocik jeden 
reklama
malamrowka1100
mam nadzieję, że Twój mąż się ucieszył. Mój tez narzeka, że mu szkoda, a jak kupię to potem radosny jest.
Dzisiaj pojechałam do miasta i nie wytrzymałam - znowu kupiłam dzidziulowi ubranka - 2 rampersy i półśpiochy.
Później wkleję zdjęcie.
Dzisiaj pojechałam do miasta i nie wytrzymałam - znowu kupiłam dzidziulowi ubranka - 2 rampersy i półśpiochy.
Później wkleję zdjęcie.