reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Violett niezłe zakupy :) i cena też niezła.. tak to mozna kupować.
Ja w ciucholandzie to juz wieki nie byłam bo podobnie jak u Ayli żeby tam dojść to trzeba tysiące schodów pokonać co dla mnie teraz jest mało wskazane, a ceny podobne jak te u Ciebie :) Tylko teraz to jak już to mam zamiar kupowac większe ciuszki bo tych małych mam sporo.
Ale ciuszki naprawde fajne kupiłaś, a buciorki super :)

reklama
Viola super ubranka i beda pasowac i do chlopca i dziewczynki (chociaz ja ciagle mysle ze to jednak Antos), najbardziej mi sie podoba ta bluza z misiowymi uszkami :)

violett - świetne te ubranka, wczoraj byłam przejść się po lokalnych ciucholandach, ale to co było odstraszało zarówno jakością jak i ceną.. :(

Viola super ubranka i beda pasowac i do chlopca i dziewczynki (chociaz ja ciagle mysle ze to jednak Antos), najbardziej mi sie podoba ta bluza z misiowymi uszkami :)
Mam olbrzymią nadzieje ze to bedzie Antoś, ale jak bedzie Amelka to też będzie cudowna :)

Ja mam koło siebie baaardzo dużo ciuchlandów i każdego dnia gdzie indziej jest przecena, w tamtym bylo wczoraj po 2. a dzisiaj jest juz po 1zł a w innych tez takie ceny góra do 5 zł. Tylko że mi sie nie chce chodzic juz. Zreszta mam za duzo już ciuszków a jak wchodze gdzies to pierwsze co to kieruje sie do "działu" z ubrakami dzieciecymi.A mój P to juz szału dostaje ze mna :)
Ale ciuszki mu sie bardzo podobały i nie był zły że kupiłam :)

Ostatnio też kupiłam kilka ubranek w ciucholandzie i stwierdzam, że niektóre z nich są jakościowo lepsze od tych nowych. Czasami można trafić na coś naprawdę fajnego i w całkiem niezłej cenie.

ja czytałam ostatnio, że bawełna jest najprzyjemniejsza dopiero po 16 praniach :) zachęca to do kupowania używanych ciuszków :)

reklama
Do góry