reklama
Jola1205
Fanka BB :)
Violet to córeczka będzie z Nim raj miała!!!!
LLF
Dziewczyny!
Mam do sprzedania kombinezon - z zewnątrz sztruksowy, ciepły ale nie puchowy. Zanim wrzucę go na allegro to chciałabym abyście go zobaczyły - może któraś z Was byłaby zainteresowana?
Ponieważ zdjęcia robiłam wieczorem, to na kombinezonie jest jakaś taka żółtawa poświata, przez którą może wydawać się, że kombinezon w miejscach, gdzie jest "misiek" jest jakiś zażółcony, ale to tylko poświata na zdjęciach. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę jutro zrobić zdjęcia przy świetle dziennym....a teraz póki co wrzucam te zdjęcia, które mam...

Mam do sprzedania kombinezon - z zewnątrz sztruksowy, ciepły ale nie puchowy. Zanim wrzucę go na allegro to chciałabym abyście go zobaczyły - może któraś z Was byłaby zainteresowana?
Ponieważ zdjęcia robiłam wieczorem, to na kombinezonie jest jakaś taka żółtawa poświata, przez którą może wydawać się, że kombinezon w miejscach, gdzie jest "misiek" jest jakiś zażółcony, ale to tylko poświata na zdjęciach. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę jutro zrobić zdjęcia przy świetle dziennym....a teraz póki co wrzucam te zdjęcia, które mam...

Załączniki
Jola1205
dziewczyny co sądzicie o kosmetykach dla dzieci babydream?? w rossmanie są i zastanawiam się czy korzystać z tej marki
Elzu
E
Eirema
Gość
Elzu rewelacyjne te literki!
Zdradź rąbka tajemnicy jakim sposobem je wykonałaś?
Zdradź rąbka tajemnicy jakim sposobem je wykonałaś?
reklama
Trusia77
Też na nie ostatnio patrzyłam jak szukałam "jelenia", wiadomo, jedni chwalą, drudzy negują, moja siostra kupuje wszystko w biedronce i chwali, trzeba po prostu próbować. Ja na początek kupiłam 2paczki oryginalnych pampersów i chusteczki też. Tylko mam problem co do kąpieli bo dostałam oilatum i atoperan, wszystko alergiczne...dziewczyny co sądzicie o kosmetykach dla dzieci babydream?? w rossmanie są i zastanawiam się czy korzystać z tej marki