reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

IzaVarsovie-super extra wygladasz, aż się przejde do h&m u mnie zobaczyć czy nie ma ich bo ja bym chetnie przygarnela takie ze dwie :D,

Loleczka fajna sukienka/tunika no musialas uczcić hihi,

Jagoda fajne koszula, ona z allegro też chyba na nią się zdecyduje, a reszta ciuszkow dla małej przeslodkie!

Ja się 'mieszcze' tylko w.moje 1 spodnie ale się w nich.nie dopinam całkiem haha no i mam zamiar właśnie w legginsach i takich kieckach jak IzaV pokazuje chodzić, i powinno być ok przynajmniej urosna razem ze mna :), tylko czekam na pogodę bo kurcze dosyć zimno u mnie :/

No i w sumie też mogę pokazać co ja do tej pory kupilam ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze coś mi się nie chce dodać zdjecie do tego długiego posta...

Załączniki

• DSC_0025.jpg
    DSC_0025.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0021.jpg
    DSC_0021.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 39
Jagoda, ale slicznie Ci w tej koszuli :-) no i juz niezłą kolekcje ciuszków zgromadziłaś.... ja to sie musze najpierw zastanowić, gdzie bedzie miejsce na ubrania dla naszego nowego czonka rodziny.... i jak na razie pomysłów brak...chyba jakąś szafę trzeba bedzie zakupić...

Miciur-ka słodkie te ubranka!:-)

Cwietka - to ja mam podobnie ja Ty - też mi się mój brzuch ciążowy na golasa nie podoba :-D

Jagoda
- fajne ciuszki, zwłaszcza te buciki :-)

Miciurka - słodkie :-)

Loleczka - ja też nie mam totalnie miejsca na nowe dzieciowe ubranka! Za 6 dni :)-p) mam usg i jak się w końcu dowiem kto tam siedzi to chciałabym zacząć robić porządek w małych ubrankach, bo wszystkie mam u rodziców, ale najpierw muszę kupić jakąś szafę :-D

jagoda super ta koszula, widać, że jeszcze dużo miejsca jest na rosnący brzuch :tak:

loleczka, domi my mamy bardzo małe mieszkanko i totalny brak miejsca na cokolwiek.. nie wiem, jak my się pomiścimy hehe

Ewcik - my też mamy bardzo mało miejsca, bo puki co mieszkamy z teściową. Zajmujemy 2 pokoje, gdzie u nas wejdzie już tylko łóżeczko i nawet nie ma miejsca na porządną szafę. Więc podjęliśmy decyzję, że kupimy dużą szafę do pokoju Jasia i tam będą rzeczy obojga dzieci

domi my mamy mieszkanko 42m, ale jakieś takie nieustawne.. u synka w pokoju jest już szafa w zabudowie, dzidzia póki co będzie spać z nami w salonie.. myślę, ze tak w maju zacznę brać się za porządki w szafach i robienie miejsca dla Maluszka

IzaV swietne tuniczki, pieknie na Tobie leza ;-)

Zaczarowana sliczne ciuszki, super ze masz takiego meza :-D

Loleczka piekna sukieneczka ;-)

Jagoda koszula zamowiona z netu jak dobrze pamietam?
fajna!!! ciuszki tez sliczne!

Miciurka slodkie!

kurcze ja tez nie mam miejsca w domu, nie wiem gdzie pomiescimy ciuszki i rzeczy maluszka, caly czas remontujemy i pokoj docelowy jeszcze nie skonczony wrrrrrr

reklama
Do góry