reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

IMG445-1.jpg
a to kocyk dla dzidzi :-D

Załączniki

• IMG445-1.jpg
    IMG445-1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Jagoda - Ty zakupoholiczko :-D
Miciurka - słodkie ubranka!:-)
Maciejka - uroczy kocyk!:tak:

Ja na razie nie wstydzę się brzucha a jak za miesiąc, dwa zacznie być "nieestetyczny" to proste - przewiąże się chustą albo założę top ;-)

Zakupy na całego.
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans

Zakupy na całego.
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans

Ja też nie lubie jak kobieta paraduje z odkrytym brzuchem :confused:
dziny extra ;)

beznazwy.png a to dresik dla córeczki z hm :)

Kamu ja mam dwie pary rurek z h&M i jestem zadowolona, w poprzedniej ciązy tez miałam i za dobrą kase je potem na allegro sprzedałam :)

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    74,9 KB · Wyświetleń: 49
Te z h&m muszę sobie przymierzyć, a jak one mają tam regulacje? Ja też miałam fajne spodnie ciążowe w poprzedniej ciąży ale pożyczyłam i nie wiem co się z nimi dalej stało.
Madzik dresik przesłodki

Kamu - właśnie spodnie z h&m niestety nie mają już regulacji. W poprzedniej ciąży miałam bardzo fajne, regulowane poniżej tego materiałowego pasa na guziczki - tak, jak spodnie dla dzieci i to było super rozwiązanie. A teraz jak kupowałam to żadne spodnie w h&m już tej regulacji nie miały i te które kupiłam nie są tak fajne, jak te z poprzedniej ciąży, bo jednak trochę spadają mi z tyłka

reklama
Do góry