reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
ja zgodnie z tym, co sobie obiecałam-jeśli poznam dziś płeć maluszka, jadę po wizycie po jakiś drobiazg dla niego/niej do hm:tak:

NabAwe - chętnie bym ją sobie już teraz kupiła, ale na razie wolę pooszczędzać, bo nie wiem, czy mi zus wypłacie pieniądze w terminie :baffled: Więc póki co wszelkie zakupy zostawiam na "zaś" ;-)
Ale w międzyczasie szukam rzeczy, na które ostrzę zęby ;-)

Ale się dziewczyny obkupiły
Kupciusia ta w paski super, ja zdecydowanie też preferuję styl sportowy.
Koszul typowo ciążowych nie miałam, straszne były 5 lat temu, za to idealnie sprawdziły mi się na ramiączkach koszule.Teraz raczej też takie będę kupować.

reklama
Kupciusia super te bluzki i brzuszek bedzie słodko wygladal

cwietka te koszule z alles są boskie, mi wpadła w oko ta Alles - producent bielizny - alles.pl w gaziecie m jak mama... nawet nie wyglada jak koszula, tylko jak sukienka, ale za droga jak dla mnie, wiec narazie kupie tansza :-)

Pandora, mam nadzieje ze rozmiar nie podskoczy za bardzo i się bedę w tą s/m miescila,:-D w razie czego kupie nasteona wieksza przed porodem;-)

Moj K stwierdził, ze fajnie sie cycki wyciąga z tej koszuli i bedzie sie bawil:-D:-D

Do góry