• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Joasienka - fajnie udekorowałaś pokoik!!

Kate - łóżeczko śliczne - ja też mam używane - pogryzione:-)

dzięki za wypowiedzi odnośnie obcinania paznokci - zamówiłam cążki - mam nadzieję, że się sprawdzą...a z tym obgryzaniem - jakoś nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić!!!:szok:

reklama
Mam pytanie, może głupie. Macie już jakieś buciki dla niemowlaka. W ogóle są potrzebne. Bo ja zdałam sobie sprawę, że nie mam ani jednych. Ale jakoś nie wiem czy takie maluszki potrzebują. I w ogóle od ilu miesięcy się zakłada buciki. Kurcze nie wiem, normalnie zgłupiałam :zawstydzona/y:.

Ja mam takie buciko-skarpetki, ale całkiem miękkie, tylko ciepłe. Buty to dopiero jak będzie się uczyło chodzić i to na dworze, bo w najwygodniej i najzdrowiej na boso.

Mam pytanie, może głupie. Macie już jakieś buciki dla niemowlaka. W ogóle są potrzebne. Bo ja zdałam sobie sprawę, że nie mam ani jednych. Ale jakoś nie wiem czy takie maluszki potrzebują. I w ogóle od ilu miesięcy się zakłada buciki. Kurcze nie wiem, normalnie zgłupiałam :zawstydzona/y:.

Ja napisze tak
nic nie kupowałam, ale dużo dostałam bucików , pantofelków i skarpeteczek

nawet takie bardzo malusie buciki mam
ale myślę, że dopiero będę zakładać jak te co dostał będą dobre
ale chyba póki będzie w śpiworku to nie będzie to konieczne - dla takich maleństw to chyba bardziej ozdoba i potrzebna rzecz

ale po domu myślę że to dobry pomysł jak np coś dziecko robi i nie jest przykryte :-)

no i chyba do chrztu , bo to będzie ładnie wyglądało
mam tyle bucikow że do roczku kupowac nie muszę :-)

ja mam parę takich ala skarpetko bucików ale żadnych usztywnianych czy coś. Bo buciki dopiero jak dziecko będzie chodzić choć właśnie najlepiej jak się uczy na bosaka chodzić :)

ja mam parę takich ala skarpetko bucików ale żadnych usztywnianych czy coś. Bo buciki dopiero jak dziecko będzie chodzić choć właśnie najlepiej jak się uczy na bosaka chodzić :)

No no ja też takie coś mam
jestem zaopatrzona w takie rzeczy
dostałam od kuzynki , ma półtora rocznego synka i po nim mam dużo
a buciki są drogie i nie będę musiała kupować na razie

Witam dziewczyny przepraszam, że się wpisuję na wasz wątek ale mam do sprzedania taką oto huśtawkę HUŚTAWKA BRIGHT STARTS PTASZEK + GRATIS (1366065628) - Aukcje internetowe Allegro gdyż moja córcia Antonina już z niej wyrosła, ale była to jej ulubiona zabawka i dla mnie duża pomoc. Mogła się w niej huśtac i huśtac tak ja pokochała. Niestety kupiliśmy ja trochę za óbo jak miała 3 miesiące a huśtawka ta świetna jest już od urodzenia. Antonina należy do długich dzieci i huśtawka jest dla niej za mała. O więcej informacji proszę na pw, huśtawka w stanie idealnym :)

Dziewczyny mam do Was pytanie
proszę o radę,
dostałam już fotelik ale jest w stanie opłakanym
- prałam go , ale że ma 7 lat i dwoje dzieci w nim było materiał jest straszny, ponaciągany, pourywane gumki.... nic się nie trzyma kupy , a materiał z budki jest taki szeroki , że spada - cały materiał się targa od spodu
- rączki się nie da regulować, aby włożyć dziecko (zawsze po bokach są przyciski służące do obniżania rączki - tu zamiast tych przyciskow są po nich dziury)

fotelik wygląda tak jakby go ktoś ze śmietnika przyniósł

i o to moje pytanie
czy kupować nowy, skoro nie mamy samochodu i dziecko będzie wożone sporadycznie?
są na allegro używane nawet do 50zł i w bardzo dobrym stanie
Bo całkiem nowego mi się nie opłaca, tyle że nawet boję się dziecko w nim ze szpitala wywieźć - w takim fatalnym jest stanie

reklama
Claudia - kup używany na allegro albo na szafce. Z reguły takie foteliki używasz krótko bo one są do 9kg więc długo nie posłużą.

ten jest do 13 kilo
i takie na allegro czy tam szafce też się znajdą do 13 kilo
czyli z rok chyba dziecko pojeździ
bo jak będę musiała gdzieś dalej jechać to nie w tym foteliku - w życiu....
a do szpitala może mi kuzynka pożyczy ta co obok mieszka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry