reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja póki co jeszcze niczego nie kupuję. Założyliśmy skarbonkę dla dziecka i tam dziennie wrzucamy drobne, na razie jest 50zł ale myslę, że jak będzie bogatszy miesiąc to się bardziej zapełni. Chciałabym w ten sposób uzbierać chociaż na ubranka bo droższe rzeczy typu pieluchy,łóżeczko kupimy z pieniążków odkładanych na kącie :)
Ogólnie to się mi nie śpieszy bo i tak nie mam tego gdzie trzymać :)

Muszę odgapić od Ciebie ten pomysł
best43_%28www.e-gify.pl%29.gif

Mieliśmy taką skarbonkę jak chcieliśmy mieć dziecko , tyle że się długo nie utrzymała - ale teraz to super sprawa

reklama
Ja nic narazie nie kupuje...nawet bym nie umiała... ale jak bedzie dobrze wszystko to to bedzie pierwsza rzecz jaką zrobie:)

Karolcia ja tez nic nie kupuje obiecalam sobie ze poczekam do kolejnego usg w 21 tyg, to nie tak ze wierze w jakies zabobony ale zycie mnie nauczylo ze niczego pewnym byc nie mozna,pierwsza ciaze stracilam w piatym miesiacu a nic tego nie zapowiadalo kupilam kilka ciuszkow wczesniej to pozniej bylo mi bardzo przykro nawet na to wszystko patrzec

Cześć wszystkim mamusiom, jestem nową forumowiczką i od pewnego czasu sobie podczytuję co tu piszecie, bo i ja zaliczam się do styczniowych mamuś:-). Podpinam się pod temat z zamiarem zapytania o wózki. Macie z poprzednich dzieciaczków, czy planujecie kupić nowy wózek? Jeśli tak to rozglądałyście się za jakimiś? Podobają mi się bardzo takie "trzy w jednym" z mniejszymi kółkami, ale nie wiem czy będą one praktyczne w zimie, bo przecież rodzimy zimową porą;-), czy raczej skupiać się na takich z dużymi, pompowanymi kołami. Pierwsze dziecko woziłam w takim dwuskładnikowym z dużymi kołami i po dwóch miesiącach było mi ciężko się nim poruszać, schodzić ze schodów itp. Proszę jeśli macie jakieś wózkowe doświadczenia to poradźcie.

Cześć wszystkim mamusiom, jestem nową forumowiczką i od pewnego czasu sobie podczytuję co tu piszecie, bo i ja zaliczam się do styczniowych mamuś:-). Podpinam się pod temat z zamiarem zapytania o wózki. Macie z poprzednich dzieciaczków, czy planujecie kupić nowy wózek? Jeśli tak to rozglądałyście się za jakimiś? Podobają mi się bardzo takie "trzy w jednym" z mniejszymi kółkami, ale nie wiem czy będą one praktyczne w zimie, bo przecież rodzimy zimową porą;-), czy raczej skupiać się na takich z dużymi, pompowanymi kołami. Pierwsze dziecko woziłam w takim dwuskładnikowym z dużymi kołami i po dwóch miesiącach było mi ciężko się nim poruszać, schodzić ze schodów itp. Proszę jeśli macie jakieś wózkowe doświadczenia to poradźcie.
Witam Ciebie serdecznie i zapraszam na nasz temat o wózkach :
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...szych-skarbow-czyli-wszystko-o-wozkach-40711/

Ewcia bardzo dziękuję za podpowiedż, ot weszła taka laiczka i nawet nie wie gdzie szukać:-) Co do zakupów to jeszcze nic nie kupuję, chyba nie chcę na razie niczego zapeszać, raz poroniłam i teraz jakoś nawet się nie bardzo chwalę choć kusi mnie, oj kusi;-). Ale jak przyjdzie czas na zakupy to pewnie jak większość z Was oszaleję na punkcie śpioszków, kaftaników, itp. A łóżeczko mialam takie z rzeźbionym księżycem i gwiazdakmi, tradycyjne drewniane(chyba klaudia4you wklejala linka do takiego), tyle, że moje ma szufladę na dole, według mnie-bezcenną, pieluszki, porcje spioszków kaftaników, itp pod ręką, nie trzeba nawet odwracać się by sięgać do szaf, lub komody. Szuflada pomocna bardzo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry