reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Dzisiaj z mężem kupiliśmy Naszemu Synkowi leżaczek(zawsze staramy się mu razem coś kupować:-)).
Smyths Superstores :: WINNIE THE POOH BOUNCER
Był w promocji z 39,99e na 19,99e;-) Nie mieliśmy żadnego, ale nie chcieliśmy mu kupować jakiegoś drogiego, bo wiemy że nie będzie z niego już tak długo korzystał:tak: W każdym razie był dzisiaj przeszczęśliwy jak go w nim posadziłam a nie tak jak dotychczas w tym wstrętnym foteliku samochodowym, w którym nie cierpi siedzieć dłużej niż 10 min:-p Teraz przynajmniej wiem, że siedzi mu się bezpieczniej i mam troszkę więcej czasu, żeby coś zrobić (niekoniecznie patrząc na niego co kilka sekund czy jeszcze siedzi;-)).

reklama
Wolfia,lezaczek naprawde ładny:-):tak:.I cena naprawde niska:szok:.
U nas sie przydaje bardzo.Teraz juz musze malego zapinac i zawsze posiedzi w nim jakis czas.W foteliku samochodowym moj maly jakos sie zsuwa i mam wrazenie,ze ma wtedy wygiety kregoslup.Uzywamy go tylko do jazdy:tak:

Mi też się leżaczek podoba WolfiA :tak:
U nas leżaczek w ciągłym użyciu, właśnie mam zamiar prać go, bo karmię w nim Oli i jest już cały upaćkany od zupek.

My też zadowoleni jeteśmy z leżaczka:tak:Lubi w nim poleżeć, poprzyglądać się rybkom i słuchać muzyczki. Wibracje są dla niej obojętne. Jedzonko też jej lepiej w nim wchodzi. Zadziera wtedy nogi na pałak z zabawkami:-D

Oliwieczka sliczne te ciuszki:tak:

Ja wczoraj dostala przesylke z tymi kieckami z allegro, na prawde ladne, jak nowe....kolejny raz nie zawiodlam sie jesli chodzi o kupno przez allegro:tak:
PUK,PUK....oby nie zapeszyc

Oliwieczka: fajowe ubranka :tak:

nuśka23: będziesz zadowolona z tego leżaczka :tak: My też taki mamy i nie wyobrażam sobie już jak byłoby bez niego, mała spędza w nim ostatnio naprawdę dużo czasu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry