reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Mi też się leżaczek podoba WolfiA :tak:
U nas leżaczek w ciągłym użyciu, właśnie mam zamiar prać go, bo karmię w nim Oli i jest już cały upaćkany od zupek.

Kasiad ja właśnie dzisiaj pierwszy raz karmiłam synka w leżaczku i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona:tak:
Nasz leżaczek co prawda jest tylko do 9kg, ale wydaje mi się, że wystarczy;-) Victorek i tak już nie przybiera tak jak na początku, a poza tym jak już osiągnie 9kg to najprawdopodobniej będzie na etapie raczkowania, albo chociażby prób:-p W każdym razie myślę, że co innego będzie wtedy na topie;-)

reklama
Ach tak i zapomniałam... Oliweczka fajniutkie te ubranka dla Zosieńki:tak: Zawsze jak chodzę po sklepach i oglądam ubranka to aż mi się chce mieć córeczkę - takie cudeńka że jej;-)

ja też mam taki leżaczek do 18kg i jestem bardzo zadowolona bo sZYMEK w nim ładnie je zresztą ja jestem w szoku jak ładnie je zawsze mam śliniak całkiem czysty i rączki trzyma spokojnie

kolejny wiekszy zakup to spacerówka typu parasolka aby była lekka i miałą z 4 pozycje oparcia.

reklama
Karola, wg mnie bardzo sobrze zrobiłaś :tak:
Te przewijaki na łóżeczkach turystycznych są podobno mało wytrzymałe, więc nasze maluchy są już na nie za duże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry