Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak jaJa szukam teraz cieplejszych pajacyków, welurowych albo frotkowych bo u nas w domku jesienią i zimą "trochę" piździ, ale nic ciekawego na razie nie widziałam![]()

A pod czym będa spały Wasze pociechy w chłodniejsze nocki? Z kołderki czy kocyka Milena się wykopuje, myślę cały czas o śpiworku, ale robiłam już próby i był płacz, bo nie mogła fikac nogami![]()
ale nozki ma na wierzchu....spiworek tez by nie zdal egzaminu....co ja przykryje kocykiem czy kolderka doslownie sekundy i "fikfik'' i juz nogi na niej
A JA JAK NA ZłOSC RZEDNEJ NIE MOGE WYCHACZYC PEWNIE JAK OLEJE TO BEDAmyślę że rozmiarówka podobna jak cheeroke więc Szymek nosi tam 3-6 miesięcy a też normalnie nosi 68 no i pajace są trochę za duże więc myślę że będzie spoko.
no ja tez liczę że kombinezon będzie super bo czasem to równie bywa z tym okresleniem stan idealny. kupiłam też drugą BLUZĘ POLARKOWĄ gap szarą od 12-18 m-cy bo ta co ma ją teraz jest rewelacyjna a kaptur idealnie zakrywa uszy.![]()