reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Czesc dziewczyny!
Witajcie po dłuugiej przerwie wakacyjnej :-)
Wiem, ze o tym juz kiedys było dawno , dawno temu ale ja dopiero teraz musze kupic krzesełko do karmienia.
Czy któraś z Was testowała moze BabyOno? Sprawadza sie? Czy oparcie łatwo sie reguluje?

tak dawno nic nie kupowałam ,ze teraz musze wszystko na raz-kojec, krzesełko, zabawki i ciepłe ubranka na 80-86 bo wszystkie mniejsze poszły juz w odstawke:zawstydzona/y: Wielkoludek mi rośnie i to tylko na mamusinym mleczku:tak:

Rozalka też sie zastanawiałam czy nie zakupić Filipowi takich kręgli..ale poczekam chyba jeszcze troszkę..w przyszłym miesiącu :-D Napisz czy Kubiś sie nimi interesuje...

Kurczaczki, widzę,ze ta aukcja co wkleiła rozalka jest bardzo korzystna...chyba się skuszę...

Mysia, fajna sprawa, choć jak już pisałam, to głos mógłby być trochę wyraźniejszy, super hi-fi nie jest. No ale nie ma za bardzo co wymagać, w końcu kiążeczka nie posiada dużych głośników stereo :-D Oli lubi bawić się książeczką jak narazie, ale sama wdusza przyciski przypadkowo.
Jak mi się uda to w ciągu tygodnia (ale nie obiecuję!) nagram filmik pokazowy wszystkich mozliwości książeczki i wkleję, sama zobaczysz, czy Ci się podoba :tak:

Mysia, fajna sprawa, choć jak już pisałam, to głos mógłby być trochę wyraźniejszy, super hi-fi nie jest. No ale nie ma za bardzo co wymagać, w końcu kiążeczka nie posiada dużych głośników stereo :-D Oli lubi bawić się książeczką jak narazie, ale sama wdusza przyciski przypadkowo.
Jak mi się uda to w ciągu tygodnia (ale nie obiecuję!) nagram filmik pokazowy wszystkich mozliwości książeczki i wkleję, sama zobaczysz, czy Ci się podoba :tak:

Super Kasia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry