reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a ja juz mam wszystko dla dzieciaczka i jak czytam o waszych zakupach to mi przykro ze juz nic mi nie zostalo do kupienia. bo takie to przyjemne:tak:

i wszystko juz poprane i naszykowane w pokrowcach przeciwkurzowych wiec nawet nie moge oczu nacieszyc:-(

Martula, Lil kate ma rację, od tego sprzedawcy kupowałam. Ja jestem zadowolona, małżonek był mniej, jak rozkładał, bo ciężko niektóre elementy wchodziły. Ale jak już rozłożył to zapomniał o trudnych przejściach i też mu się podoba. Jedyny feler to bardzo ciężko chodząca klapa szuflady, ale wiem, że dużo osób jej w ogóle nie zakłada, a ja zastosowałam inną metodę niż oni sugerują (tata mi przerobi, żeby klapka się otwierała do góry, a nie suwała) - ja muszę miec pokrywę, bo ciuszki będę tam trzymac.
Kupowałam za pobraniem, przysłali błyskawicznie, chyba w ciągu 3 dni.

ja tez mam takie lozeczko i z klapa do szuflady to bylo tak ze najpierw chodzila ciezko, a jak ja kilka razy poprzesuwalam i znalazlam na nia sposob to nie mam z nia teraz zadnego problemu:tak:

Oj karola-04, musze Ci powiedziedzieć,że podkupiłaś mi własnie ten kombinezonik;-):-D Czekałam sobie na koniec aukcji, a tu goście....i zapomniałam zalicytować...:-D:laugh2: I mówię Ci jak sie zdenerwowałam na osobę, która go kupiła :wściekła/y: :wściekła/y:...ale skoro to jedna z naszych lutóweczek to przebaczam :-D:laugh2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry